Hmmmm (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Čiračara -> Hmmmm (19.4.2005 13:01:13)

Zanima me zakaj trebušček sploh otrdeva?:zmeden:. Jaz imam občutek že sedaj pri 18 tednih, da mi kakšen dan dobesedno "otrpne" za kakšno minuto. Mislite, da je to normalno že tako zgodaj?:zmeden2:. Zanimajo me vaše izkušnje....

Lp in hvala za nasvete:sloncek:

petraCBU -> Hmmmm (19.4.2005 13:08:37)

Meni je otrdeval že od 13 tedna naprej, kadar sem bila preveč aktivna čez dan. Zdajle, pri 28 tednih se mi to celo redkeje pojavlja, verjetno zato, ker več počivam (tako so naročili moj ginekolog)
LP
P.

zara3 -> Hmmmm (19.4.2005 13:22:24)

Meni so povedali, da je to normalno, da kao maternica vadi za porod. Pomagajo magnezijeve tablete.
lp, Zara+:sloncek::sloncek::sloncek:

KMALU -> Hmmmm (19.4.2005 13:33:04)

PetraCBU, vprasanje zate..
Kako to zgleda, da ti ze v 13 tednu otrdeva trebuscek? A se ti je takrat ze poznal? Mene malo skrbi, ker imam poroko v sredini julija, noseca sem pa 1 mesec in 1 teden - obleko ze imam in sedaj me zanima, ce bom takrat se lahko noter zlezla.. :ups:

petraCBU -> Hmmmm (19.4.2005 16:02:53)

Ja, se mi je že mal poznal trebušček, ampak skozi oblačila (sploh tista zimska) še ni bilo videti. Jaz sem najbrž imela že takrat malo večji trebuh zaradi dvojčkov, pa vseeno ni nihče opazil dokler nisem nekje ravno v 13. tednu (po NS) povedala, da sem noseča. Hmmm, če ne boš imela glih zelo oprijete obleke - boš še vedno ravna kot dila :) Otrdevanje trebuha (če bi se ti takrat že pojavljalo) se pa itak vidno ne opazi (sploh ne tako zgodaj in sploh ne skozi obleko):)
Brez skrbi, to bo čudovit dan zate :bravo:
P.

Stran: [1]