krema proti celulitu (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tea01 -> krema proti celulitu (19.4.2005 11:34:58)

Prebrala sem v reviji Zdrava in Lepa, da kreme proti celulitu v nosečnosti niso priporočljive, ker lahko prodrejo v limfne žleze in to potem lahko škodi plodu. Ali imate ve kakšne izkušnje?

TEa

Annny -> krema proti celulitu (19.4.2005 11:38:45)

To pa ni res. Vse tovrstne kreme delujejo le lokalno (mnenje dr. Pušenjaka).
lp

Majči -> krema proti celulitu (19.4.2005 11:59:01)

Tudi jaz mislim, da to ne more držat, jaz sem se redno vsak dan vsaj dvakrat mazala pri prvi nosečnosti in tudi sedaj sem se začela, v lekarni sem kupovala kremo in nikoli slišala, da je lahko ta krema za plod škodljiva. Kje pa si to zasledila?

NE MOREM VERJET!

Majči -> krema proti celulitu (19.4.2005 12:01:42)

Oprosti, sem spregledala, da si napisala, kje si o tem prebrala a še zdaj ne verjamem. Možno je pa vse nič ne rečem. Kot sem napisala, sem jo uporabljala redno tako kot kremo proti strijam. Jaz res upam, da je to dezinformacija!

Alina -> krema proti celulitu (19.4.2005 12:42:59)

Tui jaz mislim, da to ne more držati. Jaz sem uporabljala kremo proti celulitu in strijam. Ker pa se mi je to zdelo kar drago sem začela uporabljati mandeljevo olje in je bilo čisto OK. Nimam na trebuhu in na prsih niti ene strije. Celolit po stegnih pa imam že kar nekaj časa.

tea01 -> krema proti celulitu (19.4.2005 12:43:20)

jst tudi upam, da je dezinformacija. Vendar sem želela še vaše mnenje slišati. Sem vesela, da smo vse istega mnenja.

Lp, T

bambi -> krema proti celulitu (19.4.2005 13:20:58)

Ne, ni škodljivo, ampak v nosečnosti baje ne pomagajo, ker se ti celulit tako in tako naredi, zaradi nabiranja vode in zalog za dojenčka....... Tako da ti priporočam, da prihraniš denar in si kupiš kakšno olje, o odstranjevanju celulita pa bomo razmišljali, ko bojo naši :duda: že rojeni..... 9nebesa9nebesa9nebesa

LP BAmbi

KMALU -> krema proti celulitu (19.4.2005 13:35:15)

Jaz jih uporabljam ze tako ali tako, sedaj ko sem :nosecka: jih bom pa tudi. Ce bo pomagalo ok, ce pa ne pa tudi.. :)-

Stran: [1]