Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 14:53:22
|
|
|
|
ZARA
|
anitaz,njena pupa skoz spi in je na splosno zelo priden otrok,ane ga. puncica !!??
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 15:06:40
|
|
|
|
puncica
|
lin: ne dve punčke z imenom lin sta, od maja pa se šteje maj, ne lin:)- Tako da je vse ok. anitaz: ja naša tamala spi tam po uro pa pol in takrat se jst mal v exelu igram. Rada imam take zadeve, sovražim pa kuhanje, tako nam prinesejo kosilo iz šole, tamala spi, tv, lahk sam v kanto vržem ker se tle v naših rovtah, nič ne vidi, surfat tud ne morem velik, ker je račun prevelik in kaj mi ostane - statistika:)-:)- ZARA: ja tamala se je pa res poboljšala dans ponoč je npr sam enkrat zajaukala pa sem ji hitr dudo poturila in je spala pridno do 6:bravo::bravo::bravo: bravo janja. Nekak se je uredil res. Zdej ma pa puncica preveč časa:)-:)-:)-
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 15:08:05
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: se mi je zdel,da bo to to!!!!!
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 15:24:06
|
|
|
|
mamsi
|
In to še po abezednem redu, ma to je za u cajtnge:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 16:15:51
|
|
|
|
niki5
|
:bravo: super si
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 16:48:21
|
|
|
|
lin
|
puncica! Čigava pa je ta druga Lin?Me firbec matra?!
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 19:24:25
|
|
|
|
Mateja17
|
Naša punca pa je Aja ( mislim, da edina s tem imenom), letnik 2004. Tako pridnih kot je Puncica, pa najbrž sploh ne delajo več. lp, Mateja:sloncek:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 19:34:42
|
|
|
|
asija
|
Moja hči pa je Asija. Mislim, da je edina letnik 2004. Saj po statistiki. Vse pohvale. LP
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 19:38:16
|
|
|
|
puncica
|
lin! Evo to je še ena soimenjakinja 05.11.2004 LIN (Limona) :roza: poleg tvoje 05.07.2004 LIN (lin) :roza: LP
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 20:01:43
|
|
|
|
Edna
|
Pozdravljena! Pri nas pa imamo fantka, ki ima kar dva imena in ga tako tudi kličemo! ŽAN ROK, letnik 2003. Lp in bravo za trud:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 20:47:36
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo pa se je še ena na statistiko mahnena najdla ;) ha tisa je pa sam ena :) juhu! lp, lara
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 21:54:03
|
|
|
|
Pupica
|
puncica res si pridna:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 19.4.2005 22:25:30
|
|
|
|
tania
|
:bravo: Puncica:bravo: če boš obnavljala statistiko pa dodaj še ime moje punčke: KAJA:duda:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 20.4.2005 0:00:02
|
|
|
|
Kadija
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Kapo dol!:rozica:
|
|
|
|
Pa še mal statistike, ja sej vem se mi da a n... 20.4.2005 12:49:33
|
|
|
|
N&N&D
|
Super :sloncek::sloncek::sloncek: Za dodati pa sta sigurno vsaj dva Denisa v l. 2005.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
ImeBeckieKatero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.Rebeca (
28%)
Erik (
33%)
Tom (
21%)
Miša (
18%)
Število vseh glasov: 297Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!