ssevin -> RE: Facebook (3.2.2009 22:26:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: ssevin IZVIRNO SPOROČILO: lukec IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: Nur Kaj je vam bolj pomembno: imet ne vem kako veliko prijateljev, ali imeti malo, pa s tistimi komunicirati na veliko.... jaz imam celih 33 "prijateljev", pa razmišljam, da bi jih polovico skenslala....saj ni od njih nobenega glasu, tudi če jim kaj napišem, kaj pokomentiram...ni nobenega odziva.... torej sem za njih samo številka.... Če nimam na FB najmanj 100 prijateljev, postanem depresivna. Svet se mi podre. Imam samomorilske misli. NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT! Ves čas, ki ga nameniš FB a komentiranje in t.i. bondanje nameni kofetu ali kosilu s 3D prijatelji, pa se boš nehala spraševat take neumnosti. Enako bi lahko rekla za čvekanje na RR pa se mu niti slučajno ne mislim odpovedat! Ja, res je. Nekateri se težko odpovejo enim zadevam. Bolj jim zadeve niso namenjen, težje se jim je odpovedat. Nič novega, čisto normalno. Kaj misliš s tem, da jim zadeve niso namenjene? Kaj pa vem, sem pozabla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|