Mesečnica -> RE: oče neznan (4.2.2009 9:00:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Pravim samo, da ji bo čustveno ful težko in se bo velikokrat znašla v kakšni situaciji,ko ji ne bo lahko.Pa otrok ima PRAVICO vedeti za svojega biološkega očeta,ne pa da mu pove,bodisi po nesreči ali ko bo polnoleten,da ima očeta drugje.Si predstavljaš kaj to pomeni za otroka? Ne le moralno,ampak ne verjamem da ji bo kmalu odpustil, saj bi to zanj pomenilo, da je celo življenje živel v neki laži, ki mu jo je posredovala njegova lastna mati, katero se spoštuje in načeloma je ena izmed redkih oseb, ki ji lahko zaupaš?V tej smeri mu lahko uničiš življenje, in na koncu sam ne bo vedel kdo je in za kaj se naj ima. Jaz bi pa rekla, da avtorica teme sploh ni spraševala po mnenju RR-jevk, zato ti res ni treba delati takšnih analiz, predvsem pa ne nekih svojih prognoz. Če bi avtorica to želela, bi to tudi prosila, a ne? IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Vem zato, ker se je to pripetilo osebi,inteligentni in uspešni na faksu, ki sem jo imela zelo rada in od tistega trenutka naprej ji je šlo življenje samo še navzdol,ko pa ni mogla več zdržati, si je dve leti po tem ko je izvedela to novico vzela življenje. Žal mi je za to osebo, o kateri govoriš, a prosim, ne posplošuj. Samomor ima vedno zelo kompleksno ozadje in dvomim, da je šlo pri tej osebi samo za to, da je izvedela določeno (slabo) novico, s katero se ni mogla sprijazniti.
|
|
|
|