|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebušček
19.4.2005 11:20:17   
popek24
:)Pozdravljene!:)

Z vami želim deliti svoj mali problemček, ki pa me kljub temu že zelo skrbi in samo dela škodo moji mali žabici.
Pa na dan z njim: Sem v 16. tednu nosečnosti, moj trebušček pa kar nič, se ne premakne nikamor.:(
Sprašujem se ali je sploh možno da se mi prav nič ne pozna in me je kar strah ali je kaj narobe, prijateljica je imela v istem casu ze lep okrogel buši.
Prosim pomagajte, vesela bom vseh vaših mnenj.

Hvala in lepo nosečnost vsem...9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trebušček
19.4.2005 11:23:37   
total
Nič se bat,men se tud ni dolgo poznal,tam nekje pri 6 mesecih sem imela že mal izobljenega pol pa je bil kar lep buši,ne velik.Tako,da je čisto odvisno od pasameznice in strukture telesa.

Lp:)

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trebušček
19.4.2005 11:26:36   
monči
ojla

mislim, da je odvisno tudi od tega kje nosiš posteljico. Če jo nosiš zadaj se ti verjetno še ne pozna tako fejst, mislim da je tko:zmeden2:
nič ne skrbi, bo že zrastel
lp monči

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trebušček
19.4.2005 11:43:24   
kofetek2010
jaz sem 7 tednov noseča moj trebuh pa je tak kot v 20 tednu pri prvi nosečnosti :zmeden2: - tako, da nič se ne sekiraj, bo že zrasel ;) (še preveč :)- )

lp

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trebušček
19.4.2005 11:50:18   
biba77
Jana, mogoce pa bo tebe tudi presenetila dvojna sreca na nuhalni, tako kot je Pi? ;)

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   trebušček
19.4.2005 12:00:06   
kofetek2010
Astra - NEHAJ!!!! :zmeden2:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   trebušček
19.4.2005 12:17:31   
pi
Jana tudi jaz sem mislila da imam zato tako velik trebuh ker sem drugič noseča, pa ni bilo tako :). Velik je bil zato ker sta dva.;)

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   trebušček
19.4.2005 12:27:13   
kofetek2010
imam v petek G in bo vse jasno :)- do takrat pa NEHAJTE! :zmeden2:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   trebušček
19.4.2005 14:10:36   
Lunca1
Ene nosijo spredaj, druge zadaj.Tako da se nič ne boj.

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   trebušček
19.4.2005 17:09:51   
Barbela

Tudi jaz imam zelo velik trebušček. Sem v 28t in imam obsega že kar 107 cm, pa nosim le enega :duda:

Pred kratkim, ko sem bila v bolnici, je imela ena :nosecka: (ki je čakala na porod), le 1cm večji obseg :)-

Ko sem vprašala G glede tega, zakaj imamo ene večjega, druge manjšega, je rekla, da je odvisno od tega, kako je telo :nosecka: Npr. tiste, ki imajo po strukturi raven, trd, napet trebuh :bravo::bravo::bravo: bodo imele manj izrazitega. Tukaj je potem še to ali si noseča že drugič ali tretjič,.... Ne vem, tako je rekla. Sicer pa samo, da bo do konca :nosecka: vse ok in da bo :duda: zdrav :sloncek:

(odgovor članu popek24)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?