Blink1 -> A kompliciram???? (20.4.2005 9:28:01)
|
No, bom tako rekla...Vem, da to ni bil vsakodnevni običaj, in z Nejo tudi nič ni bilo hudo narobe. Je bila pa kaplja čez rob, tako zame, kot zanjo. V osmih mesecih nisem rekla čisto nič glede hrane, pa bi kot mamica morala...vedno sem le vprašala kaj je jedla (to pa se mi zdi, da moram vedet). Nisem komplicirala, ko so jo filali s čokolado, ko je komaj začela z gosto hrano, fruhzverge in monte so ji že dajali, ko še jaz nisem niti razmišljala o tem...:grrr::grrr::grrr: Pa sem bila tiho, ker se nočem prepirat...In to je bil tudi prvi prepir s taščo v 5 letih...zato sem bila pe toliko bolj prizadeta in razočarala...Ker ENKRAT nekaj rečem, pa me nadere ko psa. Je pa tako...ko je bila Neja stara 2 meseca sem začela 2 krat na teden poučevati popoldanski tečaj in takrat sem seveda potrebovala varstvo. Moj se je komaj zdaj ojunačil, da Nejo čuva sam. No en dan jo je imela moja mama, en dan pa tašča. Poleg tega je tašča v penziji in ima vedno čas, tako da sva jo vedno prosila, ko sva kaj potrebovala. In izgleda da ji je to stopilo v glavo, saj je mislila, da brez pa ne moreva. To mi je tudi vrgla naprej in rekla, da pol pa naj malo imava doma. Pa sem ji povedala da to pa res ni problem, da si lahko jaz varstvo će kje drugje zrihtam. No...to pa je že druga zgodba zdaj se je situacija že umirila...upam pa da je kaj zaleglo:(
|
|
|
|