|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norice- vodene koze
2.2.2009 12:49:18   
anchika
O tem sem že brala in baje ne škodi če si jih prebolel. Kaj ve mislite ali ste slišale drugače? Sem v 28 t in moji nečaki imajo norice oz. vodene koze ali lahko to škodi meni in mojemu otroku če sem to že prebolela?

Hvala
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norice- vodene koze
2.2.2009 13:02:11   
Anonimen
jz sem mislila da jih je moja srčika dobila pa sva šle k zdravniku pa sm ji povedala da sem user posted image  in me je najprej prašala če sem jih  prebolela pa sem rekla da sm jih pol je rekla da ni skrbi za user posted image  razn če jih nebi, sam pol se je izkazalo da sploh ni imela norice ampak da so ji take vodene bunkice ratale od pika komarja. blo je pa glih tak videt kot bi ble norice.

tko da nič ne skrbi če si jih že prebolela.

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.2.2009 14:20:46   
liliana
Škodilo bi samo, če jih še ne bi prebolela......pa še takrat samo tja do 5. ali 6. meseca nosečnosti......

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 15:19:18   
Todala
Jaz sem bila v 36t, ko je sin dobil. Ker sem sama že prebolela v otroštvu, nič ni bilo. Do poroda pa je bilo glih vse mimo.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2009 23:35:27   
yania
Tudi sama sem bila v 25.tednu, ko je moja 4 letnica dobila kar hudo obliko noric...seveda sem se ustrašila in še enkrat preverila pri moji osebni zdr.če sem jih imela, in je potrdila, da sem...
Ker so me vsi nekaj strašili, da je lahko vseeno lahko kaj nevarno  za mojega user posted image , sem poklicala še mojo G, in je rekla, da če sem jih imela, da niti slučajno ne more nič do mojega user posted image , pa tudi če jih ne bi, da bi bilo nevarno za plod do nekje 20.tedna, ko se še ne vem kaj razvija...

ne skrbi ...vse je ok...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Todala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?