Lenck -> RE: RH- (2.2.2009 15:05:41)
|
Hvala za odgovore [sm=smiley1.gif] No, jaz nisem imela splava, beba lepo raste, kljub temu, da sem krvavela. Do prejšnjega tedna sem namreč ravno zaradi krvavitev in težav pred zanositvijo morala na dva tedna na pregled. Tako da mi injekcije niso dali zaradi tega, ker bi imela splav, ampak, da ga slučajno ne bo, kot so mi razložili. No, v bistvu mi niso veliko razložili... Mi pa zdaj ni jasno, ker pišete, da se da pred 28. tednom ob splavu. Verjetno pa ne le ob splavu, kajne? Se opravičujem, če sem kaj narobe razumela. Dobila sem jo namreč ravno kak dan po dopolnjenem devetem tednu. Sicer mi je zdravnica rekla, da dete tako lepo raste, da mi zdaj dva meseca ni treba na pregled [sm=bravo.gif] Anonimna, glede izvidov - ta protitelesca so eritrocitni antigeni kell? Moj izvid je namreč takšen: krvna skupina, gel: 0, RhD NEGATIVNA eritrocitni antigeni kell: K- Predvidevam, da to zadnje pomeni, da protitelesc vseeno še ni [sm=smiley1.gif] je to to? Priznam, veliko sprašujem, ampak me pač zanima. Itak pa verjamem, da bo vse ok. Mora biti [sm=smiley36.gif] Ali morda katera pozna kako literaturo, kjer je o tem kaj več razloženega? Nekaj se samo še medlo spominjam iz osnovne šole, da pač lahko pride do protitelesc, žal pa je to vse, česar se spomnim [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|