jagoda77 -> RE: Snežena kapa na avtu, zadnja meglenka in še kaj (2.2.2009 10:14:56)
|
joj ne bi o tej zadnji meglenki, ki eni mislijo, da je sveta zadeva na avtu in po moje komaj čakajo, da je mičkeno megle ali pa dežja, da jo lahko vklopijo. Ti pa potem itak nič ne vidiš, ker ti tista rdeča lampa v glavo prbija... pol pa poblendaš, pa sploh ne ve, zakaj si blendal in misli, da mu težiš. Kr neki ej. jaz sem se začetek decembra peljala na Jesenice, kjer je res snežilo kot noro... vidla nisem totalno nič in lepo počasi po celem snegu po avto cesti... mimo mene pa avtobus pa kamijon na polno, da me je tako zalil, da nisem vidla totalno nič in sem samo upala, da grem naravnost... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kalbo se strinjam za une norce... ampak eni pa tudi resno pretiravajo, 5 snežink pade, pa se pelje 20, pa kopna cesta, ne vem zakaj imajo zimske gume pa zakaj so sploh na cesti... saj greš počasneje pa cesti primerno, samo pretiravat ob parih snežinkah pa res ni treba...
|
|
|
|