Dopust (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Češnja -> Dopust (19.4.2005 9:08:19)

Povejte prosim tisti, ki ste že bili na Rabu, ali so pri kraju Banjol kakšne fajne plaže za male otroke.

Hvala in lp

Mojca20 -> Dopust (19.4.2005 9:21:56)

Mi se odpravljamo tja na dopust, prav v Banjol in so baje, (še nisem bila tam)
plaže zelo primerna otročkom, saj so mivkaste. Ali greste v Banjol? Mi imamo že rezerviran
apartma od 1.7. dalje.

tinadvojčica -> Dopust (19.4.2005 9:44:52)

Jaz grem v Barbat ampak to je zelo blizu pa tudi plaže so krasne.Jaz grem tja za cela dva meseca tako da že komaj čakam morčija!:)-:)-:)-

Češnja -> Dopust (19.4.2005 10:32:28)

Nimamo še rezervirano, ker sem se hotela prej malo pozanimati, ampak če pravite, da je vredu, bomo verjetno šli. Nameravamo pa iti v hotel Padova v prvi polovici julija.

borovnička -> Dopust (19.4.2005 10:33:11)

Jest vsako leto, zadnjih 17 let preživljam počitnice na Rabu. V Barbatu smo ponavadi za prvomajske praznike in prav v Barbatu še nisem našla nobene luštne plaže, ker so tam ponavadi parkirani čolni in razni pomoli so. Malo nazaj proti trajektu je pa Pudarica. Zelena voda, bel pesek, vendar majhna, ampak zelooo lepa plažica. Tam je res zelo lepo.

V Banjolu sem tudi že hodila po plažah, pa so tudi tam več ali manj švoh plaže. Razen če poznate kak skrit kotiček, kjer so lepe plaže.

Za otroke pa vsekakor priporočam Rajsko plažo, v Loparju. Tam je mivka na plaži in v vodi. Plaža pa je res velika. Tam vsako leto kampiramo in je tam ogromno majhnih otrok, ki neskončno uživajo. Kok jih je luštn opazovat! :bravo::bravo::bravo::bravo:

Kdaj pa greste na dopust na Rab? Mogoče se še srečamo!

borovnička -> Dopust (19.4.2005 10:34:08)

Češnja, v Padovi pa imajo del plaže skal, del plaže drobnega peska, del plaže pa je mivkaste. Torej, za vse okuse.

Stran: [1]