ali vas tudi boli? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

drejci -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 8:57:10)

Pozdravljene,
Že kakšen teden imam močnejši beli tok in malo me tudi srbi...zaenkrat sem poskusila z domačimi izvlečki in pripomočki, tablet oz. svečk še nisem poskusila,...sedaj pa imam že dva dni na desni strani v predelu jajčnika kr močne, neprijetne, bolečine...Ali tudi od vas katero boli? Kaj bi lahko to bilo? A je to normalno?
lp:rozica:

Pikica76 -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:01:52)

Jaz imam tudi beli tok in sirast izcedek in srbelo me je tudi pa sem včeraj pri ginekologu dobila canesten svečke. Bolečin sicer nisem imela.

larisa -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:03:51)

Drejci koliko pa si :nosecka:? Izcedek in bolečine po moje niso povezani!!

drejci -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:06:39)

Sem v 18 tednu,....sicer sem že pred zanositvijo večkrat imela težave s prehladi, izcedkom in bolečinami,...

larisa -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:08:28)

Pol bo pa najbolje da greš do G. Srečno pa pobožaj bušija!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

drejci -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:09:51)

ja saj ga imam v četrtek...a misliš, da bi to lahko bilo kaj narobe???

tulipan -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 9:48:54)

Mogoče pa zadevi nista povezani in so bolečine zaradi raztezanja maternice, ki je za tvojo nosečnost -18t- značilno... Vseeno pa pokliči gin in se posvetuj glede belega toka, če domači zvarki ne pomagajo nič!
Lp:racka:

larisa -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 10:09:12)

Drejci po moje imaš tipične nosečniške težave-kolikor sem jaz že prebrala o tem (na tone) in te boli od raztezanja al pa pritiskanja plodka na kaj...beli tok in srbenje pa je stvar zase in mislim da do četrtka komot počakaš. Ampak to je le moje mnenje in sama veš koliko te boli in če je za počakat! Po moje ni nič hudega!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

drejci -> ali vas tudi boli? (19.4.2005 10:41:32)

PUNCE HVALA VAM ZA NASVETE IN SPODBUDNE BESEDE:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

LP

Stran: [1]