|
Kako ves, da je splav? 1.2.2009 22:37:26
|
|
|
|
titania
|
Pozdravljeni! Jemljem kontracepcijske tabletke Yarina... Priznam, da sem včasih glede njih malomarna (namesto zvečer vzamem zjutraj) ampak nikoli nisem imela daljsih presledkov. Naj omenim tudi, da imava s fantom odnose tudi ko končam s jemanjem in pričakujem menstruacijo. (vsaj 3 dni po zadnji tabletki te tako nikoli ne dobim)... Zadnja menstruacija pa je zamujala; dobila sem jo šele 6 dni po zadnji tabletki imela pa sem jo samo 3 dni (običajno je vsaj 5 dni), bila je zelo šibka, kar je zame zelo neobičajno in tudi krči, ki so ponavadi prisotni takrat niso bili. Ta četrtek, sem spet vzela zadnjo tableto.. Torej, menstruacijo pričakujem jutri. Danes pa sem ugotovila, da moj izcedek ni normalen, v hlačkah sem imela zarodek ali pa nekaj kar mu je zelo podobno. bilo je veliko 2 cm in ko sem preverila slike na netu sem ugotovila, da je v bistvu isto, ujemajo se tudi mere in vse ostalo. Zanima me, če je to možno... in seveda, če je možno brez kakršnekoli krvavitve.. Rada imam otroke, ampak ne še nisem pripravljena na njih! Zelo me skrbi, če je to bil spontani splav in če lahko ima kakšne posledice za kasneje?!? Ali bi lahko zaradi tega imela težave pri kasnejši zanositvi? Prosim, pomagajte! Ne vem na koga se še naj obrnem! Poskušala sem na foromu za mlade, ki pa ne trenutno ni dejaven! Lepo prosim, vsak nasvet mi bo koristil. Hvala že v naprej! P.S.: Naj še omenim, da naj bi bile te tabletke tudi proti mastni koži, celulitu itd. Sama pa opažam, da imam vedno bolj mastne lase in tudi pri celulitu ni učinka, da ne bi nastajal. Ali je možno, da tabletam popusti učinek?
|
|
|