|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstrualni cikli po porodu
1.2.2009 22:06:18   
suzanica
Živjo, Zanima me na koliko časa po porodu imate M? Dojila sem en mesec in M sem prvič dobila 4 mesece po porodu. Sedaj pa čakam. Imate po porodu iste cikle kot pred porodom ali se zadeve še urejajo? Prosim za vaše izkušnje. Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menstrualni cikli po porodu
1.2.2009 22:34:22   
Anonimen
Dobila sem jo 6 tednov po porodu, dojila sem polno do 5,5 meseca. prve 4 so bile na 28 dni (kot pred user posted image ), nato je ena zamujala-36 dni, nato 6 je bila že 20 dni od prejšnje- prezgodnja (zelo močna), zadnjo 7 sem pa spet imela po 36 dneh. Grem pa do g drug teden, ker se mi zdi, da se mi spet nekaj paca tam spodaj.user posted image

(odgovor članu suzanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2009 22:40:55   
kaja02
dobila sem jo 3m po porodu, pa še vedno samo polno dojim, aja stara je 6m: 1. je bla zelo šibka, 2. je prehitevala 22dni; 3. na 20dni; 4. pa čakamuser posted image .

v glavnem mam zelo šibke, trajajo 1-2 dni, sploh ne vem kadaj se bo začela, tako da si niti mirene ne morm it vstavituser posted image , aja pa še takrat ko jo dobim je to ravno na petek popoldneuser posted image , očitno telo protestira vstavitvi mireneuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2009 8:42:33   
potepinček
6,5 m po porodu, pa m. še nimam, vendar še vedno polno dojim.

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.2.2009 13:52:56   
pepa6
Jaz jo mam po 6 mesecih od poroda 3 krat na mesec, pa še to od depo provere.

(odgovor članu potepinček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.2.2009 14:03:21   
klaja
Dojit sem nehala, ko je bila hčerkica stara 10,5 mesecev in potem sem menstruacijo dobila 60 dni po prenehanju dojenja. Zdaj pa bi jo spet morala dobit, pa je že 48. dan, pa je spet ni od nikoder. Nisem je pa niti pred porodom imela redno, tam nekje na 32 - 40 dni. Imam pa sedaj ful težave, slabosti, pa napihnjen trebuh, pa slabo počutje, glavoboli (pa mislim, da nisem noseča), upam da se kmalu prikaže.

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.2.2009 21:31:04   
lady1
No jest sem jo sedaj prvič dobila in sem 9 m po porodu (se dojiva še zjutraj, zvečer in ponoči. Pa me zanima, če ima oz. je imela katera podobno izkušnjo saj zelo malo krvavim (čez cel dan se npr. ne nabere za en vložek) vendar to traja že 3 tedne. Ali bi me moralo pričeti Skrbeti?

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.2.2009 21:42:16   
Anonimen
Jaz sem jo delno dojila en mesec in pol potem sem pa 2 meseca po porodu že dobila user posted image ... tako me še nikoli v življenju ni zvijalo zaradi menstre ... grozno boleča je bila res ... upam, da ne bodo vse take user posted image ... naslednjo pa še čakam.

(odgovor članu lady1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?