|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 8:39:41   
Anonimen
No danes zjutraj bi morala imet pregled pri ginekologinji, vendar so me iz njene ambulante ob 7.30 poklicali, da je ginekologinja že v porodniški:muca:Torej sem morala poklicat drugega ginekologa, ki pa me je naročil komaj 3.maja:zmeden:se mi zdi nekam dolgo za čakat glede na to da sem v 35tednu:ups:
Sicer vem, da morajo prej dobit kartoteke in vse..Sestra me je vprašala zakaj sem bila zdaj tako hitro naročena..pa sem ji rekla da sva se z ginekologinjo-pač še zadnjič hotele videt.:zmeden2:
Mislite da je to okei?SDicer pa je počutje in vse super:sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 8:50:13   
Anonimen
Ne vem, ampak zdi se mi, da je proti koncu nosečnosti pregled vsak teden?! Res sem že malo pozabila, ampak vsaj na 14 dni bi pa resnično moral biti. Škoda, da nimam materinske knjižice tukaj, da bi pogledala. Po moje občutku sem jaz hodila na preglede veliko pogosteje, kot boš sedaj ti. Pregled imaš čez 14 dni, pa če sedaj vsaj ene teden nisi bila, bi bilo to razmaka 3 tedne. Toliko je najbrž za tako pozno nosečnost kar veliko. Sicer, če se dobro počutiš, verjetno ni panike, ampak zakaj pa so potem v tem obdobju pregledi običajno pogostejši?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 8:57:08   
Spicy Black
Ojla nina-nana,

sem prav pogledala v materinsko knjižico in pregledi so tako (pri meni):

32 4/7 - 35 4/7 - 37 4/7 in drugi teden torej 38 4/7 imam še CTG in potem po moje še enega.

Če si vredu in če je nosečnost OK potem ni panike :). Boš potem hodila vsak teden.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 9:00:20   
Anonimen
Pojma nimam:ups:..tud meni je čudno.Prejšni pregled sem imela 1.4, tak da je vse skupaj več kot en mesec:zmeden2:Rok mam pa konec maja,tak da nevem kako gre to vse skupaj:zmeden:
Ker ko pa sem ji rekla da sem okei,pa da ni problemov pa je rekla,ni problema..:muca:
Upam, da res ni problema9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 11:18:04   
A-N-J-A
Jaz mam tud ok konc maja(21) in so mi tud teli pregledi mal čudni.
Mela sem pregled v 30t 5/7,pa me je gin. naroču čez 4t,da pol me bo pa mal pogostej naročal.Pol je pa sestra rekla da je to kar mal pozen,ker sem že bolj na konc:bravo: in mi ekla naj pridem čez 3t.No pridm čez 3t,to je blo v 33t 5/7,šla sem na ctg,voda in kri(pa še enkrat,tokso)in glej ga zlomka spet me naroči čez 4t:ups:.Tko da bom takrat že skoraj 38t :nosecka:.
Men ni nič jasen,ampak sem rekla,da če se bom slabo počutla:(( bom šla pa prej.

Anja 35t,3/7 in :duda::roza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porodniška ginekolga
19.4.2005 11:18:24   
A-N-J-A
Jaz mam tud rok konc maja(21) in so mi tud teli pregledi mal čudni.
Mela sem pregled v 30t 5/7,pa me je gin. naroču čez 4t,da pol me bo pa mal pogostej naročal.Pol je pa sestra rekla da je to kar mal pozen,ker sem že bolj na konc:bravo: in mi ekla naj pridem čez 3t.No pridm čez 3t,to je blo v 33t 5/7,šla sem na ctg,voda in kri(pa še enkrat,tokso)in glej ga zlomka spet me naroči čez 4t:ups:.Tko da bom takrat že skoraj 38t :nosecka:.
Men ni nič jasen,ampak sem rekla,da če se bom slabo počutla:(( bom šla pa prej.

Anja 35t,3/7 in :duda::roza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?