Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 11:41:17
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili hvala Blacky, bom probala tudi s tem. Samo, da bi se lahko normalno spočil in najedel daj preveri še v navodili... meni je nekaj P razlagala da je treba kuro narediti, ne npr. samo enkrat vbrizgnit... Dan ... samo na hitro odgovorim, ker letim na šiht... Jencili, jaz sem tud zadnjič probala z operilom, ki mu je takoj pomagal, samo sem čist minimalno dozo uporabila (1 kapljico 3x na dan), pa mu je po treh dneh začela iz enega noska malo kri tečt pol smo pa nehali, ker mu je očitno tok sluznico izsušilo v glavnem, pomagalo je ... Šibam zdej
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:11:18
|
|
|
|
katka37
|
Ojla! Nina, iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu. Lillchyina mama, vse najboljše, pa Lukcu za takšno babico. Danes pa je moj zadnji petek pred službo, po 16 mesecih doma. me kar malo stiska, se pa tolažim, da je Tin zdrav in ostali pa da sploh še imam kam iti v službo. lep pozdrav vsem ostalim, predvsem našim .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:18:49
|
|
|
|
bamby
|
o katka, se tudi tebi iztekajo dnevi . Kako človek pade na realna tla in ugotovi, kako hitro je leto ali leto in pol hitro okoli . Jaz sem bila 19 mesecev doma, pa se mi zdi, kot da ne bi bila sploh . Zdaj tudi delam en teden, pa sem en teden doma...... Ne vem , kam nas bo to pripeljalo . Nimam dobrega občutka!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:26:01
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: bamby Zdaj razmišljam, če bi si tudi jaz nabavila baby vac, samo ne vem kako bi funkcioniral, ker imam tudi jaz Vorwerkov sesalec . Imajo pa sedaj tudi v BC nekaj podobnega kot je baby vac za priklopit na sesalec in stane 10 €. mislim da za Vorwerkov sesalec obstaja en nastavek, ki ga lahko uporabiš, kaj več ti pa naj katera druga pove, mi ga namreč nimamo sem pa tudi jaz videla, da imajo nekaj podobnega v BC, nisem ga pa videla v živo... na slikci je podoben Sem pravkar brala na RR o tem baby vacom in uporabi s sesalcem Vorwerk. Baje ni nastavka, se pa da malo improvizirat z enim nastavkom, da del baby vaca malce globlje noter porineš. Jaz sem sedaj to naročila, pa da sprobam. Če ne bo funkcioniralo, bomo probali še z enim sesalcem, ki pa je bolj švoh. Drugače ga bom poslala nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 NINA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN! Danes je prav poseben dan, saj praznuje svoj rojstni dan moja najboljša prijateljica. Je najbolj prijazna, potrpežljiva, vedno prisluhne in ve kaj reči, pa tudi kdaj so besede odveč in potrebujem samo objem. Oseba, ki mi pomeni več, kot ji bom kdajkoli znala povedati in brez katere tudi mene ne bi bilo. Moja MAMI. In hvala, ker si mi bila opora v težkih trenutkih in ker si najboljša babi mojmu škratku. MAMI RADA TE IMAM! . Lilči, to je pa tako lepo, da mi je kar tesno pri srcu . Vsekakor se čestitki pridružujeva tudi jaz in Anaja lilči... za mamico
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:26:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo. Mala je čisto v biznis padla. Se mi vidi, da je petek in ni nekega pretiranega delodiša.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:36:18
|
|
|
|
pina-1
|
Bamby, na svoj zadnji dan dopusta, sem celo bajto posesala, pa kuhinjo po tleh pomila, pa sobi pospravla, pa dva stroja cot obesla.... skratka full uživam. ZDej bi pa morala še malo polikat, pa se mi ne da, ker čez eno urco že grem od doma, še par stvari v trgovino pa po rožici v vrtec. Jaz operil rečim z fizološko, za daljšo uporabo. Drugače pa ko je hudo dam tudi samo operil. Jaz sem baby vac naročila in že preizkusila in je super zadeva. Res veliko ven potegne. Samo naša vseeno tuli kot bi jo kdo iz kože dajal Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:38:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:38:19
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 NINA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN! Danes je prav poseben dan, saj praznuje svoj rojstni dan moja najboljša prijateljica. Je najbolj prijazna, potrpežljiva, vedno prisluhne in ve kaj reči, pa tudi kdaj so besede odveč in potrebujem samo objem. Oseba, ki mi pomeni več, kot ji bom kdajkoli znala povedati in brez katere tudi mene ne bi bilo. Moja MAMI. In hvala, ker si mi bila opora v težkih trenutkih in ker si najboljša babi mojmu škratku. MAMI RADA TE IMAM! . Vse naj naj NINA, danes pa praznuje tudi moja mama VANDA: Vse naj naj mama.( no ma itak ima prepoved tle čekirat) Jutri pa moj ta starejši februarček MATIJA.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:40:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim mmmmmmmmmmm je dobra
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:41:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:41:26
|
|
|
|
pina-1
|
o blaža, si vse pospravla?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:41:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim mmmmmmmmmmm je dobra sem ti z mlekom postregla , čeprav vem, da se takšni kavi zdaj izogibaš
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:42:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 o blaža, si vse pospravla? Nisem še, imam neku bolest. LENITIS. No ma skoraj sem. Sem se malo vsedla. Pol popoldne moramo z mojim psakirat vso robo od Matije iz sobice, ki jutri ima RD, da ne bojo vsega razturali
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:42:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?! sem mislila da še pucaš. evo sej jo je še zate. na
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:44:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim , hvala. Spet prijatle? mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?! sem mislila da še pucaš. evo sej jo je še zate. na
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:44:40
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo. Dobro, da si me spomnila na kavo. Si jo grem takoj zdaj skuhat. pinči, še mene počak, jo bomo skupaj spile!! Moj baby vac so že poslali na moj naslov. Jutri ga že pričakujem. Sicer pa verjetno ni otroka, ki ne bi tulil, ko se mu kaj po obrazu šari...pa najsi bo nos pucat, ali kapljice dajat, se umivat.... Naši se po malem kar trže. Samo zdaj vseeno pojoka, pa se kar nekak prepusti, ker ve, da ji ni rešitve . Kar je treba je treba!!! Si pa super mama, da imaš tak elan za pucanje in pospravljanje . Predvidevam, da bo po eni uri doma vse po starem redu. Pri nas je že tako, ko se lotita oba spet vse ven razvlačevat . blaža, tudi tvoji mami iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:45:49
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo. Dobro, da si me spomnila na kavo. Si jo grem takoj zdaj skuhat. pinči, še mene počak, jo bomo skupaj spile!! Moj baby vac so že poslali na moj naslov. Jutri ga že pričakujem. Sicer pa verjetno ni otroka, ki ne bi tulil, ko se mu kaj po obrazu šari...pa najsi bo nos pucat, ali kapljice dajat, se umivat.... Naši se po malem kar trže. Samo zdaj vseeno pojoka, pa se kar nekak prepusti, ker ve, da ji ni rešitve . Kar je treba je treba!!! Si pa super mama, da imaš tak elan za pucanje in pospravljanje . Predvidevam, da bo po eni uri doma vse po starem redu. Pri nas je že tako, ko se lotita oba spet vse ven razvlačevat . blaža, tudi tvoji mami iskrene čestitke ji bom povedla, ja pa hvala za meile.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:47:41
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim , hvala. Spet prijatle? mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?! sem mislila da še pucaš. evo sej jo je še zate. na kako si pa to citiral?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:48:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim , hvala. Spet prijatle? mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?! sem mislila da še pucaš. evo sej jo je še zate. na kako si pa to citiral? Ja malo se je posračkalo, še dobro, da nisi blond in si dešifrirala.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:50:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijeva z veseljem , ker se tamala ne premakne s stola Evo jaz častim , hvala. Spet prijatle? mmmmmmmmmmm je dobra Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?! sem mislila da še pucaš. evo sej jo je še zate. na kako si pa to citiral? Ja malo se je posračkalo, še dobro, da nisi blond in si dešifrirala. natirlih prjatelca
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 27.2.2009 12:51:38 >
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:52:58
|
|
|
|
bamby
|
evo mene s kavico pred kompom . Mi še katera dela družbo,al istejo že vse spile . blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:53:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby evo mene s kavico pred kompom . Mi še katera dela družbo,al istejo že vse spile . blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila lahko samo tistih trdih ni treba.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:53:48
|
|
|
|
bamby
|
evo mene s kavico pred kompom . Mi še katera dela družbo, ali ste jo že vse spile . blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:55:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby evo mene s kavico pred kompom . Mi še katera dela družbo, ali ste jo že vse spile . blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila Ja pa ka ti to dva bota kopiralo?
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 27.2.2009 12:55:44
|
|
|
|
bamby
|
ooooo, kaj jaz usvarjam . Se vidi, da mi kavica dela svoje. blaža, bom upoštevala nasvet, če pa kaj zaide, pa pritisni DELETE pa bo stvar rešena. Si že šla na razgovor?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.