|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
27.2.2009 11:41:17   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hvala Blacky, bom probala tudi s tem. Samo, da bi se lahko normalno spočil in najedeluser posted image

daj preveri še v navodili... meni je nekaj P razlagala da je treba kuro narediti, ne npr. samo enkrat vbrizgnit...

Dan ... samo na hitro odgovorim, ker letim na šiht...

Jencili, jaz sem tud zadnjič probala z operilom, ki mu je takoj pomagal, samo sem čist minimalno dozo uporabila (1 kapljico 3x na dan), pa mu je po treh dneh začela iz enega noska malo kri tečt user posted image  pol smo pa nehali, ker mu je očitno tok sluznico izsušilo user posted image  v glavnem, pomagalo je ...

Šibam zdej user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.2.2009 12:11:18   
katka37
Ojla!

Nina, iskrene čestitke ob tvojem rojstnem dnevu. user posted image user posted image user posted image user posted image

Lillchyina mama, vse najboljše, pa user posted image user posted image user posted image  Lukcu za takšno babico.

Danes pa je moj zadnji petek pred službo, po 16 mesecih doma. me kar malo stiska, se pa tolažim, da je Tin zdrav in ostali pa da sploh še imam kam iti v službo.

lep pozdrav vsem ostalim, predvsem našim user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.2.2009 12:18:49   
bamby
o katka, se tudi tebi iztekajo dnevi user posted image . Kako človek pade na realna tla in ugotovi, kako hitro je leto ali leto in pol hitro okoli user posted image user posted image user posted image . Jaz sem bila 19 mesecev doma, pa se mi zdi, kot da ne bi bila sploh user posted image . Zdaj tudi delam en teden, pa sem en teden doma...... Ne vem , kam nas bo to pripeljalo user posted image . Nimam dobrega občutka!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.2.2009 12:26:01   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Zdaj razmišljam, če bi si tudi jaz nabavila baby vac, samo ne vem kako bi funkcioniral, ker imam tudi jaz Vorwerkov sesalec user posted image . Imajo pa sedaj tudi v BC nekaj podobnega kot je baby vac za priklopit na sesalec in stane 10 €.

mislim da za Vorwerkov sesalec obstaja en nastavek, ki ga lahko uporabiš, kaj več ti pa naj katera druga pove, mi ga namreč nimamo user posted image

sem pa tudi jaz videla, da imajo nekaj podobnega v BC, nisem ga pa videla v živo... na slikci je podoben

Sem pravkar brala na RR o tem baby vacom in uporabi s sesalcem Vorwerk. Baje ni nastavka, se pa da malo improvizirat z enim nastavkom, da del baby vaca malce globlje noter porineš. Jaz sem sedaj to naročila, pa da sprobam. Če ne bo funkcioniralo, bomo probali še z enim sesalcem, ki pa je bolj švoh. Drugače ga bom poslala nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image NINA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN! user posted image user posted image

Danes je prav poseben dan, saj praznuje svoj rojstni dan moja najboljša prijateljica. Je najbolj prijazna, potrpežljiva, vedno prisluhne in ve kaj reči, pa tudi kdaj so besede odveč in potrebujem samo objem. Oseba, ki mi pomeni več, kot ji bom kdajkoli znala povedati in brez katere tudi mene ne bi bilo. Moja MAMI. In hvala, ker si mi bila opora v težkih trenutkih in ker si najboljša babi mojmu škratku. MAMI RADA TE IMAM! user posted image user posted image
.

Lilči, to je pa tako lepo, da mi je kar tesno pri srcu user posted image user posted image user posted image . Vsekakor se čestitki pridružujeva tudi jaz in Anaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lilči... za mamico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
27.2.2009 12:26:24   
srečka nosečka
user posted image   jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo. Mala je čisto v biznis padla. user posted image
Se mi vidi, da je petek in ni nekega pretiranega delodiša. user posted image user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
27.2.2009 12:36:18   
pina-1
Bamby, na svoj zadnji dan dopusta, sem celo bajto posesala, pa kuhinjo po tleh pomila, pa sobi pospravla, pa dva stroja cot obesla.... skratka full uživam.user posted image user posted image
ZDej bi pa morala še malo polikat, pa se mi ne da, ker čez eno urco že grem od doma, še par stvari v trgovino pa po rožici v vrtec.

Jaz operil rečim z fizološko, za daljšo uporabo. Drugače pa ko je hudo dam tudi samo operil.
Jaz sem baby vac naročila in že preizkusila in je super zadeva. Res veliko ven potegne. Samo naša vseeno tuli kot bi jo kdo iz kože dajaluser posted image

Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijevauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
27.2.2009 12:38:03   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Srečna nosečka, jaz sem si ravnokar kavo nardila. A jo skupi spijevauser posted image

z veseljem user posted image , ker se tamala ne premakne s stola user posted image

Evo jaz častim user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
27.2.2009 12:38:19   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image user posted image NINA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN! user posted image user posted image

Danes je prav poseben dan, saj praznuje svoj rojstni dan moja najboljša prijateljica. Je najbolj prijazna, potrpežljiva, vedno prisluhne in ve kaj reči, pa tudi kdaj so besede odveč in potrebujem samo objem. Oseba, ki mi pomeni več, kot ji bom kdajkoli znala povedati in brez katere tudi mene ne bi bilo. Moja MAMI. In hvala, ker si mi bila opora v težkih trenutkih in ker si najboljša babi mojmu škratku. MAMI RADA TE IMAM! user posted image user posted image
.

Vse naj naj NINA, danes pa praznuje tudi moja mama VANDA: Vse naj naj mama.( no ma itak ima prepoved tle čekirat)user posted image

Jutri pa moj ta starejši februarček MATIJA.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
27.2.2009 12:40:44   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

z veseljem user posted image , ker se tamala ne premakne s stola user posted image

mmmmmmmmmmm je dobrauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3459
27.2.2009 12:41:25   
blaža

Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
27.2.2009 12:41:26   
pina-1
o blaža, si vse pospravla?

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
27.2.2009 12:41:42   
srečka nosečka

sem ti z mlekom postregla user posted image , čeprav vem, da se takšni kavi zdaj izogibaš user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
27.2.2009 12:42:35   
blaža

o blaža, si vse pospravla?

Nisem še, imam neku bolest. LENITIS.user posted image

No ma skoraj sem. Sem se malo vsedla.

Pol popoldne moramo z mojim psakirat vso robo od Matije iz sobice, ki jutri ima RD, da ne bojo vsega razturaliuser posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
27.2.2009 12:42:38   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo jaz častim   user posted image

Izdajica, pa kar brez mene pijaš kafe?!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem mislila da še pucaš.
evo sej jo je še zate. na user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.2.2009 12:44:09   
blaža

user posted image , hvala. Spet prijatle?user posted image user posted image user posted image

sem mislila da še pucaš.

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.2.2009 12:44:40   
bamby

user posted image   jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo.

Dobro, da si me spomnila na kavo. Si jo grem takoj zdaj skuhat.

pinči, še mene počak, jo bomo skupaj spile!!
Moj baby vac so že poslali na moj naslov. Jutri ga že pričakujem. Sicer pa verjetno ni otroka, ki ne bi tulil, ko se mu kaj po obrazu šari...pa najsi bo nos pucat, ali kapljice dajat, se umivat.... Naši se po malem kar trže. Samo zdaj vseeno pojoka, pa se kar nekak prepusti, ker ve,  da ji ni rešitve user posted image . Kar je treba je treba!!!

Si pa super mama, da imaš tak elan za pucanje in pospravljanje user posted image . Predvidevam, da bo po eni uri user posted image user posted image  doma vse po starem redu. Pri nas je že tako, ko se lotita oba spet vse ven razvlačevat user posted image .

blaža, tudi tvoji mami iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.2.2009 12:45:49   
blaža

user posted image   jaz pa svojo sestro (sodelavko) gnajvim, da greva že končno na kavo.

Dobro, da si me spomnila na kavo. Si jo grem takoj zdaj skuhat.

pinči, še mene počak, jo bomo skupaj spile!!
Moj baby vac so že poslali na moj naslov. Jutri ga že pričakujem. Sicer pa verjetno ni otroka, ki ne bi tulil, ko se mu kaj po obrazu šari...pa najsi bo nos pucat, ali kapljice dajat, se umivat.... Naši se po malem kar trže. Samo zdaj vseeno pojoka, pa se kar nekak prepusti, ker ve,  da ji ni rešitve user posted image . Kar je treba je treba!!!

Si pa super mama, da imaš tak elan za pucanje in pospravljanje user posted image . Predvidevam, da bo po eni uri user posted image user posted image  doma vse po starem redu. Pri nas je že tako, ko se lotita oba spet vse ven razvlačevat user posted image .

blaža, tudi tvoji mami iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

ji bom povedla, ja pa hvala za meile.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.2.2009 12:47:41   
pina-1

user posted image , hvala. Spet prijatle?user posted image user posted image user posted image

sem mislila da še pucaš.

kako si pa to citiral?user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.2.2009 12:48:29   
blaža

sem mislila da še pucaš.

Ja malo se je posračkalo, še dobro, da nisi blond in si dešifrirala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.2.2009 12:50:06   
pina-1

sem mislila da še pucaš.

Ja malo se je posračkalo, še dobro, da nisi blond in si dešifrirala.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
natirlih prjatelcauser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 27.2.2009 12:51:38 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.2.2009 12:52:58   
bamby
evo mene s kavico pred kompom user posted image . Mi še katera dela družbo,al istejo že vse spile user posted image .

blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.2.2009 12:53:38   
blaža

evo mene s kavico pred kompom user posted image . Mi še katera dela družbo,al istejo že vse spile user posted image .

blaža, če ti morda ni všeč da ti pošiljam maile, kar reci, te bom izpustila user posted image

lahko samo tistih trdih ni treba.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.2.2009 12:53:48   
bamby

evo mene s kavico pred kompom user posted image . Mi še katera dela družbo, ali ste jo že vse spile user posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
27.2.2009 12:55:16   
blaža

evo mene s kavico pred kompom user posted image . Mi še katera dela družbo, ali ste jo že vse spile user posted image .

Ja pa ka ti to dva bota kopiralo?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.2.2009 12:55:44   
bamby
ooooo, kaj jaz usvarjam user posted image . Se vidi, da mi kavica dela svoje.

blaža, bom upoštevala nasvet, če pa kaj zaide, pa pritisni DELETE pa bo stvar rešena.

Si že šla na razgovor?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.