Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:30:09
|
|
|
|
PERSIDA
|
Vedno bo prišlo do tega da vam bo 20 različnih ljudi odgovorilo različno.Jaz ker sem sedaj v bolnici koristim njihovo robo ki jo sami mešajo.Moram nekaj škode jim naredit .Drugače,pa grem v domačo lekarno in tam kupim kar mi priporočajo.Tu smo zato da si delimo nasvete kar pa bo najboljše za vsako boste pa sproti videle.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:30:10
|
|
|
|
buksi
|
no ji bom drug teden rekla. Sicer pa me je po tistem že pregledala vaginalno in vzela bris za streptokok. In ni nič rekla, da b i bilo kaj narobe. Samo malo glivic- beli tok. Ampak da je čisto normalno to, Tko, damislim, da ni bilo nič hudega. Sicer pa sem sama doma , in moram sama tud it k zdravniku pol, ker mj cele dopoldneve dela. Upam, da bo cesta ok! Tak da mi je res kar čudno bit sama v stanovanju. Pa še južno nimam kej prej delat, kot pol, da bo sveže. Imam v mislih makaron flajš pa radič. pa me zanima kako naredite veomako za to? imate kaj nasimpl
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:31:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa zdaj smo vmes prestavile že na petek. čakaj, ti napišem na ZS MalaČebelica pol pa se ve dobite v sre. jaz bom zagotovo z mislimi z vami.. Bom vam poslala lepe pozdrave iz Primorske
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:32:02
|
|
|
|
trezika
|
saj v petek tut pridem po vsej verjetnosti... zaradi mene nič ne prestavljajte!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:33:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Vedno bo prišlo do tega da vam bo 20 različnih ljudi odgovorilo različno.Jaz ker sem sedaj v bolnici koristim njihovo robo ki jo sami mešajo.Moram nekaj škode jim naredit .Drugače,pa grem v domačo lekarno in tam kupim kar mi priporočajo.Tu smo zato da si delimo nasvete kar pa bo najboljše za vsako boste pa sproti videle. točno DR. Persida Se popolnoma strinjam z vami.. Končno se enkrat obe strinjama.. daj zapiši si nekam, če imaš kuli pri roki..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:33:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj v petek tut pridem po vsej verjetnosti... zaradi mene nič ne prestavljajte!!! full dobro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:35:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika saj v petek tut pridem po vsej verjetnosti... zaradi mene nič ne prestavljajte!!! full dobro no fajn. tepa zaenkrat petek. bomo povprašali še pri ostalih potencialnih kandidatkah pa se pol uskladimo dokončno...
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:35:56
|
|
|
|
lejca
|
a lanolina tud ni treba spirat? zdej sem se spravla sestavit previjalno,ki se namontira na banjo...bomo videli kak mi bo ratal ma sem ze zdej zmatrana pa sem jo sam iz otroske prestavla...ma ko slisim nekatere kak ste pridne, jst sm ze po 5 minutah zadihana in se morm vsest ...sem samo jst taka brez energije? pa se to ..danes 35.teden
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:37:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
joj, kolko je že ura. jaz zdaj letim delat kosilo, ker pride moj vmes domov jest in mene peljat na pregled, ker pol pa gre nazaj v službo in morema vse na hitro. kosilo bi naj bilo kao ob 12ih, jaz pa še tu v pižami pred računalnikom laufam. sporočim pol, kak je blo.
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:39:32
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca a lanolina tud ni treba spirat? zdej sem se spravla sestavit previjalno,ki se namontira na banjo...bomo videli kak mi bo ratal ma sem ze zdej zmatrana pa sem jo sam iz otroske prestavla...ma ko slisim nekatere kak ste pridne, jst sm ze po 5 minutah zadihana in se morm vsest ...sem samo jst taka brez energije? pa se to ..danes 35.teden .... Jaz sem tak vesela, da sem že vse oprala pa zlikala pred 2 tednoma, ker zdej mi se pa res več ni ne da.Recimo zdajle bi morala otroško pospravit, pa splanico,no v bistvu celo stanovanje, pa mislim, da od tega danes nič.ne da se mi, ker me vse boli, pa ulenila sem se.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:40:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
MalaČebelica - jajca na oko pa solato pa si zmagala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:47:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica - jajca na oko pa solato pa si zmagala točno tak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:50:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca a lanolina tud ni treba spirat? zdej sem se spravla sestavit previjalno,ki se namontira na banjo...bomo videli kak mi bo ratal ma sem ze zdej zmatrana pa sem jo sam iz otroske prestavla...ma ko slisim nekatere kak ste pridne, jst sm ze po 5 minutah zadihana in se morm vsest ...sem samo jst taka brez energije? pa se to ..danes 35.teden za 35. teden..še malo ja,jaz sem tud brez energije..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:51:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA MalaČebelica - jajca na oko pa solato pa si zmagala točno tak...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:51:59
|
|
|
|
Najaa
|
Kaj dogaja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 11:55:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj dogaja? najaa a imaš ti od NOVO gsm cifro?? Nič se nam ne oglasi, ponavadi se je vsako jutro,..pa me skrbi če je vse ok, ko v pet. ni bila ziher če ji plodovnica odteka po kapljicah..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:03:16
|
|
|
|
pocka
|
Ekola še mane malo, imam malo pavze od kvačkanja, me že roka boli, bo kar trajalo preden naredim tole dekico... IZVIRNO SPOROČILO: lejca zdej sem se spravla sestavit previjalno,ki se namontira na banjo...bomo videli kak mi bo ratal ma sem ze zdej zmatrana pa sem jo sam iz otroske prestavla...ma ko slisim nekatere kak ste pridne, jst sm ze po 5 minutah zadihana in se morm vsest ...sem samo jst taka brez energije? pa se to ..danes 35.teden za 35. teden Jaz sem tudi ful hitro zadihana, samo obut se grem,pa sopiham kot da bi kak kilometer prelaufala . Saj ti si tudi pridna s pripravami, pa še sama si za vse. Mene pa čaka še en škaf cunj za zlikat, pa kar ne najdem volje, eh, bom že, se še ne mudi. Sem glih gledala, sem imela v 1. en nosečniški koledarček,kamor sem si pisala kaj se dogaja in vidim,da sem si torbo pripravila šele pri 37. tednih, pa je še vedno čakala 5 tednov,da sem jo rabila. lanolin - jaz sem ga kupila,ker sem bila že v prvo zelo zadovoljna, za bepanthen pa nebi vedela najaa - ti bom še jaz poslala mojo številko na ZS, pa mi ti javi tvojo, da bomlahko pol,ko rodim javila kavica primorke - a ste se že kaj zmenile? Danes pa moj kuha kosilo, priden je,ni kaj! Bomo pa imeli krompir iz pečice z zelenjavo, nuggetse (sem si zaželela malo zdrave hrane ) in zraven radič.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:07:04
|
|
|
|
janaja
|
Ojla trebušaste bejbe Joj sem se kr zmrazila že druga marčevka rodila No vglavem čestitke pa veliko zdravja in vsega kar paše zraven persida - zate pa držimo pestke da čim prej pridete domov
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:07:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
Smem vprašat kaj je to nuggets?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:07:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Smem vprašat kaj je to nuggets? pohano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:08:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
janaja - pozdravček tudi tebi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:08:55
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Smem vprašat kaj je to nuggets? ma tisti piščančji kroketi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:10:39
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasa - ti kar norce brij upam da maš prav sicer še boš prosla za pohano
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:12:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kaj dogaja? najaa a imaš ti od NOVO gsm cifro?? Nič se nam ne oglasi, ponavadi se je vsako jutro,..pa me skrbi če je vse ok, ko v pet. ni bila ziher če ji plodovnica odteka po kapljicah.. Ne, nimam. Saj je vse ok, samo opravke ima verjetno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 2.2.2009 12:13:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasa - ti kar norce brij upam da maš prav sicer še boš prosla za pohano jaz te mam tud rada ja.. Ti jutri prinesem en pohan zrezek ko pridem na obisk.. Zmenjeno?? al pa hamburger z pohanim! Ok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?