pocka
|
Ekola še mane malo, imam malo pavze od kvačkanja, me že roka boli, bo kar trajalo preden naredim tole dekico... IZVIRNO SPOROČILO: lejca zdej sem se spravla sestavit previjalno,ki se namontira na banjo...bomo videli kak mi bo ratal ma sem ze zdej zmatrana pa sem jo sam iz otroske prestavla...ma ko slisim nekatere kak ste pridne, jst sm ze po 5 minutah zadihana in se morm vsest ...sem samo jst taka brez energije? pa se to ..danes 35.teden za 35. teden Jaz sem tudi ful hitro zadihana, samo obut se grem,pa sopiham kot da bi kak kilometer prelaufala . Saj ti si tudi pridna s pripravami, pa še sama si za vse. Mene pa čaka še en škaf cunj za zlikat, pa kar ne najdem volje, eh, bom že, se še ne mudi. Sem glih gledala, sem imela v 1. en nosečniški koledarček,kamor sem si pisala kaj se dogaja in vidim,da sem si torbo pripravila šele pri 37. tednih, pa je še vedno čakala 5 tednov,da sem jo rabila. lanolin - jaz sem ga kupila,ker sem bila že v prvo zelo zadovoljna, za bepanthen pa nebi vedela najaa - ti bom še jaz poslala mojo številko na ZS, pa mi ti javi tvojo, da bomlahko pol,ko rodim javila kavica primorke - a ste se že kaj zmenile? Danes pa moj kuha kosilo, priden je,ni kaj! Bomo pa imeli krompir iz pečice z zelenjavo, nuggetse (sem si zaželela malo zdrave hrane ) in zraven radič.