|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
4.2.2009 13:08:34   
buksi
dajte poslat še k nam kaj sonca na notranjsko!!!!!!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
4.2.2009 13:08:38   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lep sončen pozdrav iz Maribora! Danes pa je tako vreme, da se mi že lušta voziček tišatuser posted image
Prihajam iz pregleda. Vse je OK. Detece je težko 2017g, plodovnice je dovolj, MV je ostal na 27mm in lahko grem še naprej delat do naslednjega pregleda. user posted image
Še podatki za razpredelnico: +1,5 kg, torej jih imam vsega skupaj +11,5, naslednji pregled 18.2
Včeraj sva bila prvič v MŠ, pa mi je bil živ dolgčas, tak da mislim, da ne bova šla na vsa predavanja, ampak samo na kake 4.
Me pa nekaj zanima: se je katera izmed vas odločila za epiduralno ali že ima katera kakšne izkušnje? Mene je po pravici povedano danes navdušila moja G, ko sem jo tako čisto mimgrede vprašala kaj si misli o EA, pa je rekla naj se naročim na razgovor in da ima ona samo pozitivne odzive na to - ona je tudi sama porodničarka.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled...glede EA pa ti ne morem nič svetovati, ker se sama za njo nisem odločila...bomo kar trpeli...user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
4.2.2009 13:09:32   
KOKICA32
Mi tudi imamo taki lepi sonček! user posted image user posted image user posted image Joj, komaj čakam pomlad! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
4.2.2009 13:09:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

Poslano! user posted image

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
4.2.2009 13:15:32   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mi tudi imamo taki lepi sonček! user posted image user posted image user posted image Joj, komaj čakam pomlad! user posted image

mi smo ga meli zjutraj, zdaj pa se je spet pooblačilo user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.2.2009 13:22:06   
Nina00

Lep sončen pozdrav iz Maribora! Danes pa je tako vreme, da se mi že lušta voziček tišatuser posted image
Prihajam iz pregleda. Vse je OK. Detece je težko 2017g, plodovnice je dovolj, MV je ostal na 27mm in lahko grem še naprej delat do naslednjega pregleda. user posted image
Še podatki za razpredelnico: +1,5 kg, torej jih imam vsega skupaj +11,5, naslednji pregled 18.2
Včeraj sva bila prvič v MŠ, pa mi je bil živ dolgčas, tak da mislim, da ne bova šla na vsa predavanja, ampak samo na kake 4.
Me pa nekaj zanima: se je katera izmed vas odločila za epiduralno ali že ima katera kakšne izkušnje? Mene je po pravici povedano danes navdušila moja G, ko sem jo tako čisto mimgrede vprašala kaj si misli o EA, pa je rekla naj se naročim na razgovor in da ima ona samo pozitivne odzive na to - ona je tudi sama porodničarka.

Suoer za pregled user posted image  Do kdaj pa še delaš? Kaj ne boš nič dopusta koristla pred porodniško?
Kar se pa tiče EA nimam izkušenj. Prvič sem rodila brez in imam tak namen tudi sedaj.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.2.2009 13:34:24   
janaja
Ojla babuške,

sonček user posted image  kaj je že to user posted image

Ga toliko časa že nismo videli.

No jaz sem včeraj klicala v javno banko pop. krvi in so mi rekli da mi pošljejo vse potrebno, vprašala sem koliko tednov moram biti noseča, pa je rekla da ni važno. Da glavno da me porodn ne prehiti in da se mi še nič ne mudi ( sem pa v 33. tednu). No jaz sem se po moje kar odločila za tole javno banko, sicer je rekla da shranijo samo približno pol odvzetih primerkov user posted image , ampak da tiste ki shranijo pa definitivno prav pridejo. Morm še mal povprašat kaj to pomeni.

Komaj čakamo na ultrazvok 13.2, ma moja gin novega in ne več prepotopnega

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.2.2009 13:40:20   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Suoer za pregled user posted image  Do kdaj pa še delaš? Kaj ne boš nič dopusta koristla pred porodniško?
Kar se pa tiče EA nimam izkušenj. Prvič sem rodila brez in imam tak namen tudi sedaj.

Upam, da bom lahko delala do 28tega, ko nastopim s porodniško, načeloma pa mi pove na naslednjem pregledu (18tega), če lahko al ne. 9 dni dopusta sem izkoristila, ko sem imela mirovanje in sem raje koristila dopust kot pa bolniško (se mi januar šteje zraven za porodniško), mam pa full fajn direktorja, ki mi daje odprte roke glede takih odločitev... pa tisto kar mi bo ostalo dopusta, si tut lahko prenesem v katero leto želim... sem že rekla, da mam fajn direktorja??user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
4.2.2009 13:42:12   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: janaja

Ojla babuške,

sonček user posted image  kaj je že to user posted image

Ga toliko časa že nismo videli.

No jaz sem včeraj klicala v javno banko pop. krvi in so mi rekli da mi pošljejo vse potrebno, vprašala sem koliko tednov moram biti noseča, pa je rekla da ni važno. Da glavno da me porodn ne prehiti in da se mi še nič ne mudi ( sem pa v 33. tednu). No jaz sem se po moje kar odločila za tole javno banko, sicer je rekla da shranijo samo približno pol odvzetih primerkov user posted image , ampak da tiste ki shranijo pa definitivno prav pridejo. Morm še mal povprašat kaj to pomeni.

Komaj čakamo na ultrazvok 13.2, ma moja gin novega in ne več prepotopnega

Veš slučajno kakšne so cene?

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
4.2.2009 13:51:41   
Najaa
Persida, mislim nate in na tvoja dva korenjaka. user posted image  Držite se!

Tulipan super za lep pregled. In še to - za javno banko je zastonj.user posted image

Ja, primorke smo se dobile in zelo smo se načvekale. user posted image  pocka tudi tebe je bilo lepo spoznat. Končno, ne? user posted image  Pol sem šla še v šoping, pa domov. Zdaj pa dragemu juhco kuham.user posted image

Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
4.2.2009 14:04:02   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Javna banka - včeraj sem poslala mail in takoj dobila nazaj vprašalnik in brošuro. Zdaj pa izpolnim in pošljem, pa je.

Super! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
4.2.2009 14:06:10   
Najaa

V kolkem času pa dobiš potem tisti set domov?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
4.2.2009 14:17:38   
KOKICA32

Približno en teden traja, pošlejo ga pa s priporočeno pošiljko!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
4.2.2009 14:22:00   
Najaa

user posted image user posted image

Kako sem citirala čudno...
Sam zahvalit sem se ti hotla za odgovor! user posted image

A v bazenu se pa več ne kopaš? user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 4.2.2009 14:24:20 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
4.2.2009 14:22:40   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko user posted image sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet user posted image

slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila user posted image odejico pa sm štrikala ja user posted image

bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
4.2.2009 14:23:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja na prstančke bo treba čakat 14 dni, tko da upam da sploh pridejo pred poroko user posted image sva neki zbrala, sam men ni več všeč... tok sm neodločna da je ne za verjet user posted image

slikce dobite, jopce še zdej nism skup sešila user posted image odejico pa sm štrikala ja user posted image

bravo, bejba, no, pa sta jih zbrala user posted image user posted image user posted image

sem se premislila user posted image greva popoldan še kam pogledat user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
4.2.2009 14:23:48   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: buksi

buksi, a smem vprašat, kok si ti stara?

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
4.2.2009 14:24:55   
felix7

sem se premislila user posted image greva popoldan še kam pogledat user posted image

a ti to resno? si pa faca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
4.2.2009 14:25:26   
Najaa

Boš pokazala slike poročne obleke? Zdaj si tud hlače dobila, ne?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
4.2.2009 14:27:36   
KOKICA32

user posted image user posted image

Kako sem citirala čudno...
Sam zahvalit sem se ti hotla za odgovor! user posted image

A v bazenu se pa več ne kopaš? user posted image

Ne, sedaj ne več!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
4.2.2009 14:28:37   
Pupa7

a ti to resno? si pa faca user posted image user posted image user posted image

ma njemu je bil full všeč, men pa ne user posted image pa če ga že bom celo življenje nosla, mi pa skor more bit všeč ane user posted image

< Sporočilo je popravil Pupa7 -- 4.2.2009 14:30:25 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
4.2.2009 14:29:49   
Pupa7

Boš pokazala slike poročne obleke? Zdaj si tud hlače dobila, ne?

to pa dobite ko bom že rekla SI user posted image ja zdaj mam že skoraj vse user posted image razen prstanov pa še kaj bi se našlo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
4.2.2009 14:31:52   
kajaka
Dan dekleta!

Še jaz se javljam na raport s pregleda: dodatnih 1,5 kg, naslednji pregled 19.2., drugih novih podatkov pa nimam, ker mi G ni nič drugega kontroliral, razen poslušal srček in me poslal v laboratorij. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu stehtava otročka in se bova potem zmenila, če bo slučajno potrebno predčasno sprožiti porod - prva hčera je bila ob rojstvu težka 4040g in se G boji, da bo tudi tokrat user posted image  zelo težek, zato morda ne bomo čakali do PDP. Hmmm, bo napeto čakat do naslednjega pregleda.... user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
4.2.2009 14:32:48   
Najaa
KOKICA, kaj se bojiš glivic? user posted image

Pupa, kaj za datum že vesta?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
4.2.2009 14:33:38   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: kajaka

Dan dekleta!

Še jaz se javljam na raport s pregleda: dodatnih 1,5 kg, naslednji pregled 19.2., drugih novih podatkov pa nimam, ker mi G ni nič drugega kontroliral, razen poslušal srček in me poslal v laboratorij. Sva se pa zmenila, da na naslednjem pregledu stehtava otročka in se bova potem zmenila, če bo slučajno potrebno predčasno sprožiti porod - prva hčera je bila ob rojstvu težka 4040g in se G boji, da bo tudi tokrat user posted image  zelo težek, zato morda ne bomo čakali do PDP. Hmmm, bo napeto čakat do naslednjega pregleda.... user posted image

Čestitam!
Pa si prvič vedla, da bo dete tako težko?

(odgovor članu kajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.