Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:40:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: lejca Pa se ena dobra novica, predvsem zame..eheheheheh..majstri so koncali z delom. ...zdaj pa se samo lesar ( v cetrtek) da mi namontira vrata pa smo na konju jeiiii, pa še tvoj pride ko bo vse porihtano, da te bo lahko samo še po rokah nosil to je pa res super,da ste proti koncu z deli
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:40:50
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dejte napisat tiste ko ste že rodile, kolk časa je potekal porod? ob dveh zutrej prvi popadek, ob 15.30 sem pa rodila, to je bil kratek opis
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:44:58
|
|
|
|
spps
|
mi mamo pa take prstane rob je iz rumenega zlata,vmes pa je brušeno belo.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:47:40
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mi mamo pa take prstane rob je iz rumenega zlata,vmes pa je brušeno belo. lepi sooo
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:57:43
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps mi mamo pa take prstane rob je iz rumenega zlata,vmes pa je brušeno belo. spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:59:17
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 17:59:58
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Pa se ena dobra novica, predvsem zame..eheheheheh..majstri so koncali z delom. ...zdaj pa se samo lesar ( v cetrtek) da mi namontira vrata pa smo na konju pa prstani so mi tudi všeč, bom mojemu malo pokazala, sva še na koruzi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:00:36
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dejte napisat tiste ko ste že rodile, kolk časa je potekal porod? 11 ur od takrat ko so me priklopili na umetne popadke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:04:07
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc???
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:08:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc??? ? v albumu jih ne vidiš?saj majo dostop vsi,tk,da ne vem...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:09:06
|
|
|
|
Lolita23
|
Evo mene jaz imam končno vse, zdaj pa čakamo na marec. O vidim, da prstane izbirate, men so ful všeč uni z diamantki, sam po moje jaz tega ne bom doživela .
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:10:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
Spet sem tu... kaj zdaj to neke poročne prstane vidim....? O čem teče debata? Je Grahec bolje ali se nadaljuje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:10:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene jaz imam končno vse, zdaj pa čakamo na marec. O vidim, da prstane izbirate, men so ful všeč uni z diamantki, sam po moje jaz tega ne bom doživela . a spet si zapravljala? kaj veš,sej so s cirkoni tud ok
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:10:38
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene jaz imam končno vse, zdaj pa čakamo na marec. O vidim, da prstane izbirate, men so ful všeč uni z diamantki, sam po moje jaz tega ne bom doživela . kak ste že pridni, le glej da boš res do marca čakala.. me mamo na isti dan rok ne? mam slabo vest k men pa še ful stvari manka
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:11:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Spet sem tu... kaj zdaj to neke poročne prstane vidim....? O čem teče debata? Je Grahec bolje ali se nadaljuje? o poročnih prstanih se Pupa jezi,ker ni nič najdla pametnega danes,ko sta jih šla iskat..-ji je pa lejca pomagala Grahec,pa ne vem kako je,se nič ni javila.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:11:49
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc??? ? v albumu jih ne vidiš?saj majo dostop vsi,tk,da ne vem... ja kliknem na tvoj ime pa mi napiše da ne želiš razkriti profila... če se pa še kko drugač da do albuma pridt pa ne vem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:13:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc??? ? v albumu jih ne vidiš?saj majo dostop vsi,tk,da ne vem... ja kliknem na tvoj ime pa mi napiše da ne želiš razkriti profila... če se pa še kko drugač da do albuma pridt pa ne vem tam res ne moreš prit zraven.klikni pod mojim postom album,tam pa prideš v albume...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:13:44
|
|
|
|
ada2
|
evo poročilo s pregleda: CTG - normalen izcedek in otrdevanje trebuha kažeta na približevanje poroda več moram počivat naslednji pregled: 10.2. kg: + 13,5 obseg trebuha 105 cm
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:14:11
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: NoBady Dejte napisat tiste ko ste že rodile, kolk časa je potekal porod? 11 ur od takrat ko so me priklopili na umetne popadke Pred tem pa nič? To je še ok. Sej v drugo gre hitreje...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:14:44
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene jaz imam končno vse, zdaj pa čakamo na marec. O vidim, da prstane izbirate, men so ful všeč uni z diamantki, sam po moje jaz tega ne bom doživela . a spet si zapravljala? kaj veš,sej so s cirkoni tud ok ma jaz bi bila vesela že plastičnega
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:16:51
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Evo mene jaz imam končno vse, zdaj pa čakamo na marec. O vidim, da prstane izbirate, men so ful všeč uni z diamantki, sam po moje jaz tega ne bom doživela . kak ste že pridni, le glej da boš res do marca čakala.. me mamo na isti dan rok ne? mam slabo vest k men pa še ful stvari manka Ja bom do 1.3 čakam, potem pa v nizki štart ali visoki (ne obvladam atletike).
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:17:20
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc??? ? v albumu jih ne vidiš?saj majo dostop vsi,tk,da ne vem... ja kliknem na tvoj ime pa mi napiše da ne želiš razkriti profila... če se pa še kko drugač da do albuma pridt pa ne vem tam res ne moreš prit zraven.klikni pod mojim postom album,tam pa prideš v albume... sploh še nism opazla da je tle pod postom tut kej... hvala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:18:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo poročilo s pregleda: CTG - normalen izcedek in otrdevanje trebuha kažeta na približevanje poroda več moram počivat naslednji pregled: 10.2. kg: + 13,5 obseg trebuha 105 cm za pregled-se pa vse bol al manj bližamo porodu
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:19:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja spps- sem si šeenkrat ogledala tvoje poročne slike, lepe slike in vi na njih , te smem vprašat na eni sliki ko ti podpisuješ je zibelka v ozadju, je to darilo- firbec ne to je na matičnem uradu,kao dekoracija zakaj pa jst ne morm videt tvojih slikc??? ? v albumu jih ne vidiš?saj majo dostop vsi,tk,da ne vem... ja kliknem na tvoj ime pa mi napiše da ne želiš razkriti profila... če se pa še kko drugač da do albuma pridt pa ne vem tam res ne moreš prit zraven.klikni pod mojim postom album,tam pa prideš v albume... sploh še nism opazla da je tle pod postom tut kej... hvala no zdaj boš vedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 18:19:26
|
|
|
|
tasa_m
|
buuuuuuuuuuuuu, je kdo tu???
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.