Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:11:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ti bom jaz dež poslala,tk kot ti men zadnjič sneg če te bo tak upošteval kot v BC še ga ta teden nebom videla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:13:06
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ti bom jaz dež poslala,tk kot ti men zadnjič sneg če te bo tak upošteval kot v BC še ga ta teden nebom videla ha ha ha že piham proti MB
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:13:49
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mogoče pa boste začele malo migat po forumu, če vam ponudim eno vročo čokolado za po kosilu... (to lahko imate za pop. malico,..sam kak piškot zraven pa gre ven ). Ma sej je v redu, sam jaz bi sadno kupo.Pa je moj bolan in je odpadel kino in sadna kupa.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:15:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ha ha ha že piham proti MB da neboš tak pihala kot on volk pri pa je na koncu on nastradal..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:15:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma sej je v redu, sam jaz bi sadno kupo.Pa je moj bolan in je odpadel kino in sadna kupa. apol pa uživaš?kaj sta mislila it gledat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:16:07
|
|
|
|
sanna
|
Joj, joj, ste se v parih dneh razpisale... Sem toliko brala, da se mi vrti. Aja, starost in porodnišnica, da ne pozabim: 23, LJ. A ste že vse na porodniški? Jaz še veselo vztrajam v službi, (lahko bi malo dopusta porabila), doma pa vse stoji. Še nič nimam pripravljeno za novega člana, se bo treba pomujat. Dojenčku že zelo manjka prostora, ker me brca, da mi je .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:17:12
|
|
|
|
yania
|
Živjo punce.... Počivate,a?...no jst sem imela eno kolegico na obisku, ki mi je pripeljala še 2 škatli cunj...ena je samo št.56 in 62....tako corti, da mi je kar žal da sem moje že oprala, ko so te še lepše...samo omare nimam da bom to not dala ko se mi belo že pere.... ...pol pa spet likanje..jeeee....ma sej neki pa je treba delat.. Danes je pa filmček ob 20.50 Dirthy dancing...ta mi je tko hud...samo ne vem če se ne bom danes v masažno banjo dala..ma nisem bila že celo večnost...rada bi si glavo šla oprat, pa mal zmasirati....a mislite da je lahko kaj narobe, če se še kopam v 37.tednu? Ve se? Mali pa se samo malo še premika v trebuhu, zdaj mu je pa že pošteno tesno...ko je bilo vedno polno brcik, zdaj pa samo še nako valovanje,,,,božček, se mu je bivalni prostor zmanjšal.... Pa drugače , a je kaj novega, se mi ne da nazaj brati... A Lejca je že kaj javila? Je prišel njen dragi? Verjetno nima časa,a?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:18:00
|
|
|
|
sanna
|
Drage moje, kaj pa valentinovo? So kakšne ideje?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:18:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma sej je v redu, sam jaz bi sadno kupo.Pa je moj bolan in je odpadel kino in sadna kupa. no, pol pa boš kino imela z nami. Lahko imaš komedijo,akcijo pa še kaj bi se našlo. Vse ob enem..sm na rr moraš ostat Sadno kupa pa ti bom tudi privoščla.. ekola..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:19:43
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps ha ha ha že piham proti MB da neboš tak pihala kot on volk pri pa je na koncu on nastradal..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:21:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Drage moje, kaj pa valentinovo? So kakšne ideje? midva bova za valentinovo posteljico pripravila.. bom ga zaposlila, da nebo na bedarije mislil.. IZVIRNO SPOROČILO: yania ...a mislite da je lahko kaj narobe, če se še kopam v 37.tednu? Ve se? jaz se še kopam in si privoščim kopel. Sicer ne v masažni banji ampak kr v navadni.. sem kot nasedel kit ampak mi paše..to je važno..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:21:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Drage moje, kaj pa valentinovo? So kakšne ideje? ni ideje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:21:40
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma sej je v redu, sam jaz bi sadno kupo.Pa je moj bolan in je odpadel kino in sadna kupa. apol pa uživaš?kaj sta mislila it gledat? Jaz bi šla kak romantičen film, ker se ravno bliža valentinovo, pa ga jaz že par let ne praznujem na datum 14.2, sam kam naj grem če diha čez usta že komaj. brcike moja je tud sam še valovanje pa pretegovanje, nič več tistih pravih brc
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:22:12
|
|
|
|
tasa_m
|
spps a to mi pošiljaš? aaaaaaaaaaaa se že tresem vsa..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:22:25
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Ma sej je v redu, sam jaz bi sadno kupo.Pa je moj bolan in je odpadel kino in sadna kupa. no, pol pa boš kino imela z nami. Lahko imaš komedijo,akcijo pa še kaj bi se našlo. Vse ob enem..sm na rr moraš ostat Sadno kupa pa ti bom tudi privoščla.. ekola.. ja ta bi bla fajna.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:25:38
|
|
|
|
spps
|
taaša eno jabolko zate,ko sladkega ne smeš
< Sporočilo je popravil spps -- 10.2.2009 17:27:24 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:25:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps unidve šašavi no Feliša da te vidim kaj boš zdaj nardila?? am, zmanjkal mi je teksta...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:28:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps taaša eno jabolko zate,ko sladkega ne smeš s to jabolko pa vem da si se mogla posebej potrudit da si našla. Hvala ti..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:28:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps unidve šašavi no Feliša da te vidim kaj boš zdaj nardila?? am, zmanjkal mi je teksta... se mi je zdelo da ti bo ja..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:29:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps a to mi pošiljaš? aaaaaaaaaaaa se že tresem vsa..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:29:41
|
|
|
|
Pupa7
|
šašavke, ma kaj se dajete? ne se kregat v slogi je moč
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:31:19
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanna Drage moje, kaj pa valentinovo? So kakšne ideje? pri nas ga ne praznujemo, meni je prav kičast... isto kot noč čarovnic.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:32:42
|
|
|
|
spps
|
Janez se je odločil, da gresta s prijateljem Franceljnom skupaj smučat. Po urah vožnje ju je zajel hud vihar in morala sta ustaviti pri bližnji kmetiji. Privlačno lastnico sta prosila, če lahko prenočita pri njej. "Vem, da je zunaj hudo neurje in to veliko hišo imam čisto zase, ampak pred kratkim sem ovdovela in ne bi rada, da sosedje govoričijo, če vaju sprejmem k sebi," je dejala gospa. "Nič ne skrbite," je dejal Janez, "Vesela bova, če lahko prenočiva na skednju. Ob prvem svitu se bova odpravila dalje." Gospa se je strinjala in odšla sta v skedenj. Zjutraj se je vreme zjasnilo, odpravila sta se dalje in preživela krasen vikend na smučanju. Kakih devet mesecev kasneje je Janez dobil pismo od odvetnika. Precej časa je potreboval, da je ugotovil, da gre za odvetnika gospe, pri kateri sta prenočila, ko sta šla s Franceljnom smučat. Poklical ga je in vprasal: "Francelj, se spomniš tiste privlačne gospe izpred kakih devetih mesecev, ki nama je odstopila svoj skedenj?" "Ja, se," je odgovoril Francelj. "Si mogoče vstal sredi noči in jo obiskal?" je Janez dalje vprašal. Malce v zadregi je Francelj priznal: "Hm, ja, pa sem res." "In si ji dal moje podatke namesto svojih?" Franceljnu je bilo fejst nerodno, a je dejal: ''Ja. Glej, oprosti. Nič hudega nisem mislil. Zakaj sprašuješ?" "Hja, ženska je umrla in mi zapustila vse svoje premoženje."
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:32:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 pri nas ga ne praznujemo, meni je prav kičast... isto kot noč čarovnic. če pa boš kaj dobila pa se neboš branla a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 10.2.2009 17:32:47
|
|
|
|
sanna
|
Če boste imele kakšno idejo še za valentinovo, javite. Ste pa toliko govorile o hrani, da sem postala lačna in grem štimat večerjo. Mi bomo imeli pa testenine in milanez njami, njami (seveda bolj surove kot kuhane zaradi moje sladkorne). Kmalu vas moram prit spet brat, ker ste tako pridne, strani pa hitro polne. Dober tek (če bo še katera papcala)!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?