Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pondelak ki se pa sploh kupijo ti vližki vir 80??jaz jih namreč še nimam... v vseh malo bolje založenih trgovinah jih majo drgač pa baby center, müller, ... pa kaj to so prav za po porodu?? ja ker so bombažni in pustijo koži dihat, tud v porodnišnici boš dobila take... razni always pa carefree odpadejo... , jaz sem jih v DM-u nabavila....tudi tiste Nature, pa neke bilo od Tosame..bomo videli, če bodo kaj boljši od navadnih VIR 80... jaz sem jih kar v SPARU KUPLA; pe ne vir 80, ene pa ta varianta NATURA, ki ste rtekla, da so tudi mega. FELIX - ma jaz nič ne hitim , pravzaprav mislm, da bom itak čez rok , pa kr tko mal planiram v slogu....saj za to bo pa itak še čas in se ne mudi....jao potem bom pa še februarka, jaz upam ,da ne ker moja mala bebba je zelo ubogljiva in ve, da mora še malo zrast PUPA - ne jaz ponoč ne jem, sam otrok tolk brca, da ne morem spat in me tud zbudi, pa pol okol strašim......apetita pa nekak nima, mi je moj celo tortice za doma kupu, da bi vsaj kaj šlo v rit, pa nekak ne rata, enostavno mi paše sama "dobra in zdrava hrana" očitno telo samo pove, kaj je dobro za otroka?? ne vem ker sem prvorodka ne sekirej se če se nis zredila, sem se jst še zate, pa sm tud prvorodka (kašn grozn naziv )
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|