|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 6.del
8.2.2009 19:10:20   
Anonimen
Čestitke Naji!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
8.2.2009 19:10:52   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Pupa, ma super si si tole postimalauser posted image user posted image user posted image ...men je tud ful vsec ta lucka ,ki jo imas...a se vrti?

Mali Tomazek je pa tak sikan user posted image user posted image user posted image

Kera pride na strudelj,se je ravnokar spekel, je se zelo topel?

jup se vrti, vlakec šiba v krogu user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
8.2.2009 19:13:03   
Pupa7
NAJA ČESTIIIIIIITKEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ŠE ENO PUPIKO MAMO JEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
8.2.2009 19:16:29   
Piruri
Evo...v album sem dala sličico, ko smo se dobile 4.2. primorke...in je bila Naja še v enem kosu user posted image  user posted image  user posted image

www.by-ab.si

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
8.2.2009 19:16:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23
Komu zdaj sporočamo, da smo rodile???

mislim da Felix-u ali pa Pupi.. a ni bilo tak rečeno,takrat ko je Najaa povedala da mora it v P.? user posted image Ne vem se mi je zdelo da je o tem tekla beseda. Ali ne?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
8.2.2009 19:20:39   
pocka
Najaa vas lepo pozdravlja, je na intenzivni, ker je imela CR, Nika bo pa v inkubatorju par dni, ker ji še čisto malo pomagajo z dihanjem. Drugače sta v redu in se bosta lahko kmalu cartali.user posted image user posted image user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
8.2.2009 19:23:44   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

Najaa vas lepo pozdravlja, je na intenzivni, ker je imela CR, Nika bo pa v inkubatorju par dni, ker ji še čisto malo pomagajo z dihanjem. Drugače sta v redu in se bosta lahko kmalu cartali.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image super!! Pozdravi jo prosim v imenu vseh. Mislim,da nebo imela nobena nič proti, če je v imenu vseh.
A nebi mogla ona komaj jutri it v P.? Niki pa se je mudilo..user posted image

Eee, za Najo in Niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
8.2.2009 19:25:40   
Lolita23
Jaz se poslavljam, ker je moj bolan, prehlajen bošček, pa bi se cartal, pa no spet se mi gre za masažouser posted image user posted image user posted image user posted image

za najo in nikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

18.3.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
8.2.2009 19:27:15   
tasa_m
punce dajte mi pomagat:
kak naročim stvari preko spletnega portala BABY CENTER ??
Ma jaz še nisem dobila kartice da bi vedela koliko je moja št. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
8.2.2009 19:29:12   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image super!! Pozdravi jo prosim v imenu vseh. Mislim,da nebo imela nobena nič proti, če je v imenu vseh.
A nebi mogla ona komaj jutri it v P.? Niki pa se je mudilo..user posted image

Eee, za Najo in Niko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ji že poslala pozdravčke in čestitke od vseh marčevk user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
8.2.2009 19:30:19   
pocka

punce dajte mi pomagat:
Ma jaz še nisem dobila kartice da bi vedela koliko je moja št. user posted image user posted image

Pa si že naredila kartico, ampak ti je še niso poslali ali je sploh še nisi šla naredit?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
8.2.2009 19:35:12   
felix7

Najaa mi je poslala sms:

Ku ku! Sem mala Nika. Mamici, atiju in sestrici Tiji  sem se pridružila včeraj popoldan. Velika sem 46 cm in težka 1940g. Sem mala kopija Tije user posted image

Najaa čestitam za Niko user posted image user posted image user posted image in da se boste čimprej cartali user posted image user posted image

Juhuhuuuuuuuuuuuuuuu, kako sem vesela za tole novičko!!!! Bravo Najaa, Nika je sicer precej prehitevala, ampak res vse čestitke, kako sem vesela, da je z malo bebico vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
8.2.2009 19:36:59   
pocka
Tasa a ti je ratalo?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
8.2.2009 19:44:37   
felix7

punce dajte mi pomagat:

Taši, ko si se prijavila za kartico, bi morala dobiti en odrezek, gor pa napisano številko kartice. A maš to? Če se ti slučajno mudi (a gre za dnevno akcijo?), ti pa lahko pomagam drugače - ti jaz naročim, napišem tvoj naslov za dostavo, plačaš pa itak, ko ti poštar prinese paket. Samo potem se nakup ne bo upošteval k tebi za boniteto... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
8.2.2009 19:45:29   
tasa_m

punce dajte mi pomagat:

Pa si že naredila kartico, ampak ti je še niso poslali ali je sploh še nisi šla naredit?

sem nardila kartico in mi je niso poslali še. Pa sem jo naredila še preden sem zvedela da sem noseča. Ne vem kaj čakajo tak dolgo.
Saj sem zdaj skapirala kako gre, samo zdaj pa ne znam velikosti naročit. Kr napiše mi da je v košarici in koliko je cena,..ne gre pa velikosti izbrat. Kaj bodo mi kr poslali eno velikost in barvo ali kaj?? user posted image user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
8.2.2009 19:49:05   
felix7
punce, Najaa vas lepo pozdravlja, je rodila v LJ, je popoldne zakrvavela, takoj šla v P in sledil je CR. Ma, važno, da se zdaj dobro počuti in da mala princeska sama diha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
8.2.2009 19:51:16   
felix7

mislim da Felix-u ali pa Pupi.. a ni bilo tak rečeno,takrat ko je Najaa povedala da mora it v P.? user posted image Ne vem se mi je zdelo da je o tem tekla beseda. Ali ne?

ja, midve s Pupo sva bolj pri tazadnjih in sva se javile, da lahko prevzameva ta del. Najaa naj bi za vikend predala tel. št., pa jo je Nika prehitela, tako da zdaj številk nimava. Predlagam torej, da ponovimo postopek na ZS - izmenjava številk, torej.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
8.2.2009 19:52:09   
pocka

punce dajte mi pomagat:

sem nardila kartico in mi je niso poslali še. Pa sem jo naredila še preden sem zvedela da sem noseča. Ne vem kaj čakajo tak dolgo.
Saj sem zdaj skapirala kako gre, samo zdaj pa ne znam velikosti naročit. Kr napiše mi da je v košarici in koliko je cena,..ne gre pa velikosti izbrat. Kaj bodo mi kr poslali eno velikost in barvo ali kaj?? user posted image user posted image

joj tu ti pa ne znam pomagat, ker cunjic nisem nikoli naročala preko BC user posted image

številko pa bi res morala imeti napisano na tistem odrezku

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
8.2.2009 19:55:27   
tasa_m
pocka in feliša hvala vama.. user posted image user posted image
ma sem obupala, ker mi gre na živce da imajo tak na pol to narejeno. Sem videla da imajo tiste žabice do pasu za 3€ pa sem mislila naročit jih nekaj da ko bomo doma da jo lahko imam v to oblečeno ampak pol če študiram da bom poštnine plačala več kot je vse skup vredno, ker nebom za 20€ naročila pol ni računice..
Bom šla v H&M in vzela tam..

Hvala še enkrat user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
8.2.2009 19:57:42   
pocka

pocka in feliša hvala vama.. user posted image user posted image
ma sem obupala, ker mi gre na živce da imajo tak na pol to narejeno. Sem videla da imajo tiste žabice do pasu za 3€ pa sem mislila naročit jih nekaj da ko bomo doma da jo lahko imam v to oblečeno ampak pol če študiram da bom poštnine plačala več kot je vse skup vredno, ker nebom za 20€ naročila pol ni računice..
Bom šla v H&M in vzela tam..

Hvala še enkrat user posted image

mislim,da je res najboljša rešitev H&M, pa še lepše in bolj kvalitetno je kot BC
Sem šla prav pogledat zdaj kako imajo narejeno za oblačila in prav ni varijante,da bi izbral velikost, je majica velikosti od 2-8 let, ja in kaj zdaj user posted image user posted image , ma kr neki

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
8.2.2009 20:00:45   
pondelak
čestitke naji ter niki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
8.2.2009 20:08:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja, midve s Pupo sva bolj pri tazadnjih in sva se javile, da lahko prevzameva ta del. Najaa naj bi za vikend predala tel. št., pa jo je Nika prehitela, tako da zdaj številk nimava. Predlagam torej, da ponovimo postopek na ZS - izmenjava številk, torej.

jaz se strinjam user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
8.2.2009 20:16:24   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

a ni fajn, kok sva midve usklajene user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
8.2.2009 20:18:21   
Pupa7

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

a ni fajn, kok sva midve usklajene user posted image

dream team user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
8.2.2009 20:19:13   
pocka
punce, pridno čvekajte, jaz grem kavč likat, pa moj je pizzo speku, ja spet jo bom jedla, pol se pa čudim od kod mi kile, ampak veste kaj, pol me pa še en krof čaka user posted image user posted image user posted image

nočko

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?