Lolita23 -> RE: Marčevke 2009 - 6.del (2.2.2009 15:54:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Claud hvala za informacijo..no ravno danes sem našla še eno od moje male, ko je v zeleni-vijola barvi..ma kaj vem, ni glih modra no...me je pa ena kolegica dopoldan klicala, ko ima še od svojega fantička (4 in pol je star) vse to, je rekla, da mi bo posodila ful cunjic od 56 Št. pa tudi posteljnino ima v modri....isto kot jaz v roza...super, tako da mislim, da ne bom rabila kupovat....samo brisačke še--.. Sem pa danes nekaj začela skup metat v toaletno za v P. rabim kupiti copate, pa šampon...ne spomnim se, al sem si pri Naji prala glavo v P ali ne...če bom glih ne vem kaka, pa šivana, se mi ne da..pa tudi sej ni najboljš prati takoj glave, al se samo neki tko spomnim,,,,kakšne so izkušnje...če si šivan tam doli, tudi ni najboljše da ta šampon dol teče...jaz sem spomnim, da sem se večkrat na dan tuširala, samo z vodo,,,tolk da se osvežiš... Men so eni rekli, da si kao glave ne bi smela prat 2 tedna po porodu, da potem na izpadajo lasje toliko, sicer je res, da imam majhno gužvo na glavi, me pa zanima če je kaj na tem??
|
|
|
|