problem (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gaja17 -> problem (19.4.2005 8:06:50)

Pozdravljene vse uporabnice tega portala!
Ker že kar lep čas spremljam vse debate na tem portalu, sem se odločila da vam tudi sama zaupam probleme! S fantom se že približno leto in pol trudiva narediti naraščaj, pa nikakor ne rata! Moja ginekologinja je ves čas govorila, da sem še mlada in, da še imam časa na pretek, da zanosim! Tako sem se odločila, da zamenjam ginekologa in tako sem se prestavla v Trbovlje k dr. Jurci! A ima katera od vas njega za ginekologa in kakšen se ji zdi? Moj prvi vtis je kar O.K., saj je moral fant že naslednji teden po mojem preglu iti na spermiogram, mene pa bodo sprejeli konec meseca po menstruaciji v bolnišnico za štiri dni! Se kateri sanja kaj mi bodo delali! Hvala in lep pozdrav vsem!

emaa -> problem (19.4.2005 8:33:54)

Mofoče laparoskopijo, histeroskopijo, kar pozanimaj se, saj ti bodo povedali. Kdaj boš pa v bolnici? Mogoče se vididva, jaz grem V Trbovlje 25.4.

gaja17 -> problem (19.4.2005 8:58:46)

Jaz ne vem kdaj točno me bodo sprejeli v bolnišnico, ker so mi naročili, da jih moram poklicat prvi dan menstruacije! Ker pa jo imam zelo neredno, se mi pa niti sanja ne kdaj bo to! Mogoče se pa vidiva!!!!! Kaj bodo pa tebi delali!!! kako pa si zadovoljna z njimi?

aljča -> problem (19.4.2005 9:54:14)

Gaja pozdravljena!!!
Zgleda, da si nekje blizu mene doma;):).
Dr.Jurca poznam zelo dobro.Je zelo dober ginekolog.Rad se tud heca tko, da si pri njemu v dobrih rokah.Tud jaz mislim, da boš imela laparoskopijo.Drugače pa, če sta se odločila za :duda:boš sedaj morala dati malo več preiskav skozi.
Želim ti,da se ti bo vse uredilo:miska::miska::miska:.
L.p. Alja:metulj::metulj:

Nannn -> problem (19.4.2005 14:15:59)

ema zakaj v Trbovlje zakaj ne primer v Lj?

Stran: [1]