Terme Snovik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Terme Snovik (19.4.2005 7:45:22)

Pozdravljene,

a mi lahko katera pove, kako se najlažje pride do term Snovik iz Lj. smeri. Sem gledala njihovo stran pa nimajo zemljevida.
Pa še to kako pa sploh izgleda. Prideš plačaš, potem pa ???. A se do bazena da pridit z vozičkom. Zanimajo me vse informacije v zvezi s tem kako je, kakšne so garderobe, imajo fen,......

Lp

urši77 -> Terme Snovik (19.4.2005 9:23:59)

Kako se pride z lj. strani do tja ne vem-žal! Nekje skoz Kamnik....:ups:
Imajo pa vse...z vozičkom se da do bazena, fene imajo-tiste stenske, v restavracijo greš lahko v kopalkah-tudi jest, garderobe za moje pojme čist fajne, WC-ji tud, če me spomin ne vara imajo tudi "pult" za previjanje...meni je blo kr fajn, sploh ko odprejo zunanje bazene-je bolj zanimivo za otroke (malčke in malo večje razgrajače)
Cene pa v številkah sicer ne vem, a se mi ni zdelo nič pretiranega. Če greš za cel dan imajo tudi karto+kosilo, ki je pa sploh ugodno. Ne vem pa kako je, če bivaš v njihovem hotelu.

LP in uživajte

darjatimci -> Terme Snovik (19.4.2005 9:25:36)

Relacija, Kamnik-Tuhinjska dolina je pa zelo dobro označeno v kraju Potok se zavije levo,to so manjše terme drugače se ne razlikujejo od večjih imajo vse kar spada zraven,z vozičkom pa mi nismo šli noter,za moj občutek malo prehladna voda imam rada toplejšo.Drugače pa je kar Ok.

kimi -> Terme Snovik (19.4.2005 11:41:47)

Greš čez Kamnik naravnost proti Celju. No potem tam kjer je tabla zaviješ levo ne vem kako se reče naselju vem pa da je prej tudi ena tabla Dob (samo ne ta pri Domžalah) potem še malo naprej se zavije levo samo lahko hiro sfališ ker je ovinek oster tabla je pa samo ena in jo lahko hitro spregledaš, ker stoji direkt na tej cesti ko zavješv proti Snoviku.

Drugače je pa super imajo vse

Stran: [1]