kopanje (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

pikapoka315 -> kopanje (1.2.2009 19:38:54)

Zanima me, kje in kako kopate vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Naš je star skoraj 5m, pa mu je banjica že malo premajhna. Sem razmišljala, da bi ga dala kar v kopalno kad, ampak seveda sam še ne more sedeti.. Meni bi pa tudi hrbet verjetno prepolovilo, ker bi bla tko zvita...
Hvala za nasvete

Najaa -> RE: kopanje (1.2.2009 19:40:48)

Moja je bila ta vmesni čas, ko še ni sama sedela in je bila banjica premajhna, v fliperju. Sedež za v veliko bano.

kajajaka -> RE: kopanje (1.2.2009 19:58:29)

kako majhne banjice pa imate?

Naša ima 7 mesecev in ji je banjica pše vedno prevelika... dolžina banjice je okoli 110 cm (zunanji del, notri torej 100 cm...

Ryssa -> RE: kopanje (1.2.2009 19:58:36)

Jaz ga v taveliki banji kopam, pa nič križ ne trpi. Ga nimam v vodi tak dolgo, max 5 minut. Večinoma pa gre nekdo zraven v banjo in ga drži, ponavadi ati.

Anonimen -> RE: kopanje (1.2.2009 20:09:17)

Od 4 meseca naprej sedi v banjici.

sesil -> RE: kopanje (1.2.2009 20:12:55)

Naša ima 8 mesecev, pa je še vedno v banjici. večinoma sedi in čofota na veliko - je vse okrog mokro. ko bo prerasla, pa gremo v tuš kabino sedet na tla.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zmajaz -> RE: kopanje (1.2.2009 20:21:27)

Naša je pri 13 mesecih še vedno v banjici, ampak odkar na sedeti, pač sede, edino toliko jo poležem, da ji glavico sperem - takrat pa nogice ponavadi itak v zrak tišči.  Njeno banjico pa postavim v našo ta veliko kad, ker mala ful čofota. V ta veliko kad mi pa ni vsakič vode za nalivati, ker imamo veliko kotno kad in je gre res ogromno not.

resika -> RE: kopanje (1.2.2009 21:59:12)

mi smo tud imeli fliperja in je super stvar, le vode mu moraš malo več nalit. Jaz sm ga tud kar zgodaj dala v banjo )ko je lahk vsaj približno sedel), ker bi blo drugać vse mokro.

lp

kristinaj -> RE: kopanje (1.2.2009 22:06:41)

kaj ne znaš počepnit zraven banje?!!!..

najprej sem dala košaro za cunje v banjo, nanjo pa banjico..... ko bo dovolj star cca 5m, in znal sedeti ob opori ga bom dala v banjico, ki bo v banji le da bo brez košare... zraven banje klečiš in malega z eno roko podpiraš, se pa tudi že sami za banjico držijo tako, da ni frke....  pri cca letu pa sem ta veliki banjico odstranila, kupila podlogo za banjo ki ne drsi in to je to..... ko pa sami sedijo pa lahko zraven klečiš, sediš...

sttj -> RE: kopanje (1.2.2009 22:16:56)

jaz moja dva že od enega meseca kopam v veliki banji pa nič križ ne trpi,malo se je treba znajt pa gre,pa še tudi nista znala sedeti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.2.2009 22:52:05)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Mišni -> RE: kopanje (1.2.2009 23:00:10)

Ma moj je bil po moje še pri enem letu v banjici, pa je bila prej majhna kot velika.

Stran: [1]