Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:30:00
|
|
|
|
Maša26
|
Pika74 vse najboljše :darilo::rozica::torta:! Čeprav se ne poznava, ti povem, da sem navdušena nad tvojimi ˝komentarji˝ na RR :)- SREČNO!:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:36:28
|
|
|
|
pika74
|
:ups::ups::ups::ups: o hvala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:50:04
|
|
|
|
ronni
|
VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE :rozica::darilo::torta: ter da se ti kmalu uresniči velika želja!!!!!!!! Saška
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:50:07
|
|
|
|
tia
|
Pika 74 vse naj naj,želim ti tisto kar si sama najbolj želiš,predvsem da bi čimprej zagledala :modri: in se nam pridružila v 9nebesa. :torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo: V :darilo: se skriva 1001 želja,ki se ti naj izpolni. :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Tia
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:53:47
|
|
|
|
emaa
|
Vse najboljše :torta: :darilo::morje::torta: :darilo::morje::torta: :darilo::morje::torta: :darilo::morje:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:55:41
|
|
|
|
klarisa
|
"Drugi breg je vedno lepši. Odmaknjen je, in ti kot okamenel strmiš v lep privid. Ali si kdaj pomislil, da se tisti na onem bregu ozirajo k tebi in si mislijo, da imaš ti mnogo več sreče, saj tudi oni vidijo samo tvojo boljšo stran. Tvojih majhnih in velikih skrbi, teh pač ne poznajo. Živeti srečno je velika umetnost. Eden od pogojev za to je zadovoljnost. Sreče ni na drugem bregu. Skriva se v tebi! " :rozica:Draga moja pika74:rozica:, naj bo vsak tvoj dan poln ljubezni in smeha!! Tvoja mala pikica:duda: pa tud kmal pride...(mam veze z tistm zgori):darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 7:58:27
|
|
|
|
Špelka
|
Vse najboljše, Pika, lepo ohcet in uresničitev tvoje najgloblje želje ti želim! LP :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:01:18
|
|
|
|
Anitka
|
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo: :torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta: Draga prijateljica! Tudi jaz ti ob rojstnem dnevu iskreno čestitam in želim, da v tvoje življenje kmalu popuka sonce sreče v obliki :modri::duda::roza: In verjemi mi - kmalu se bo zgodil ta dan. Pa lepo praznuj, prijateljica Anitka:pika: :pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika::pika:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:03:40
|
|
|
|
Azaleja
|
Iskrene čestitke ob rojstnem dnevu! :rozica::rozica::rozica: :darilo::torta:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:28:02
|
|
|
|
pika74
|
hvala hvala hvala popoldne ob 5h bo pa :torta::torta::torta:;) :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:52:01
|
|
|
|
buškica
|
Čes:bravo::torta::darilo::rozica:titke
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:54:45
|
|
|
|
larisa
|
Draga Pika, prišel je čas da zapustiš fosilski staž!!!! Zato ti za rojstni dan želim da po hitrem postopku zapustiš fosilke (ne zares le po stažu) in splezaš v 9nebesa. Me pa za tabo!!!!:bravo: Vse naj naj naj naj naj.....:torta::darilo::duda:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 8:58:20
|
|
|
|
cmokec
|
:rozica: Draga Pika74 :rozica:, iskrene čestitke ob tvojem rojstne dnevu.:rozica::rozica::rozica: Lepo praznuj :darilo::torta::rozica::darilo::torta::rozica: , za :darilo: pa iskrena želja, da bi čimpreje ugledala :modri::roza:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 9:15:01
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pika hepibrzdej:):rozica::rozica::rozica: Želim ti vse lepo, da bi znala uživat še naprej, pa da te bi čimprej presenetil en mali:duda:!!! Tinka
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 9:19:20
|
|
|
|
baguSka
|
Oooo pika a praznuješ????? Ojoj sej se mi je zdeu učer k sm eno listo gledala da je dons tvoj dan.. mi je ušlo.:ups: Skratka ostani tok the best punca k si bla do zdej in lepo praznuj!:rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 9:29:52
|
|
|
|
tinčica
|
vse naj naj :darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::darilo::torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:02:01
|
|
|
|
aljča
|
Pika:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo:vse najboljše za tvoj praznik,da bi se ti uresničile vse skrite želje ti želi Alja:metulj::metulj: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:bo žurka.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:34:44
|
|
|
|
PiaM
|
Želim ti :duda::duda: čimprej! Vse naj naj!:rozica: :darilo: :torta: :sloncek: :pujs: :morje: :zajcek: :)
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:37:51
|
|
|
|
pika74
|
Hvala :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: :metulj:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:41:01
|
|
|
|
baguSka
|
Zakaj pa ti nm rožice :zmeden: Dej ti nm raj lubčke!:love:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:50:11
|
|
|
|
biba77
|
seventifor, a si ti tista, ko mislim, da si? lepo...:rozica:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 10:54:09
|
|
|
|
ZARA
|
da, draga...
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 11:12:25
|
|
|
|
pika74
|
evo lulčki :love::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::love:
|
|
|
|
Pika74 - VSE NAJBOLJŠE!!! 19.4.2005 11:12:43
|
|
|
|
pika74
|
l=p :ups::ups::ups:
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.