Kofetek za vse (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Maša26 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:07:37)

Astra, se bom vmešala ;)

Se mi zdi, da je to lahko eden stranskih učinkov klomifena, nekakšni oblivi :zmeden2:

No, mene ni, čeprav, če sedaj začnem za nazaj analizirat, bom verjetno ugotovila, da me je :)-:)-:)-:)-

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:07:57)

o SLAVLJENKA!! vSE NAJBOLJŠE!!

pika74 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:08:26)

hvala :love::love:

Anitka -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:09:45)

Pika kaj pa :torta: ?

Tina76 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:12:42)

Na gretje sem prejela le eno lepo blastocisto, saj sem imela hiperstimulacijo, ki pa je k sreči že minila. Na "hladno" so dali še tri blastociste, ki bodo še prišle v poštev. Moj:love: ima vizijo da bi imel kar štiri otroke, če bi se prijeli. S :sloncek: sva nehala pred ET .... dva ni prej sva rekla konec. Tega se enako držim glede orgazma.....vsaj jaz:)-. Pri prvem postopku nisva bila tako previdna in sva si kak orgazem tud privoščila. Sedaj pa :love: pravi da ve zakaj se v prvo ni prijelo.Eh težko je tukaj pameten bit. Če se prime se prime in pika.

LP

Tina

Tina76 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:14:05)

Vse naj naj Pika:darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta::darilo::torta:

biba77 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:19:30)

:bravo::bravo::bravo: Cestitke, Pika74! :rozica::rozica::rozica::rozica:

Bety -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:25:31)

Astra...Klomifen ni čudežna tabletka, pa vendar pomaga da se O zgodi....če je vse drugo OK, pa se tudi dojenček zgodi...mene je v času jemanja Klomifena hudo zeblo...pa mi ščitnica dobro dela...v času O pa sem prav norela od napetosti, da sem mogla buscopane piti...dobro je preveriti, če ti Klomifen sploh deluje in če ne, pa verjetno ima smisel razmišljati o drugačni stimulaciji jajčnikov...ne vem...

Tina...samo enga so ti dali....uffffff...velika loterija....RESNIČNO UPAM, DA TI BO USPELO!!! Ali si pila aspirin in kakšne injekcije si dobila (gonal, menogon???)...kdaj si začela..po M ali že 22.dan ciklusa?...

ANITKAAAAAAA....:love::love::love::love:...pogrešam te na tem našem forumu...zbežala si nekam drugam, mislim...
:rozica:

pika74 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:26:57)

u še :torta::torta::torta::torta::torta: sm pozabla :)-:)-

biba77 -> Kofetek za vse (19.4.2005 8:35:21)

Ja, saj deluje pri meni, samo ratalo se ni z njim...
No, ne bi vec o tem...

Tina, :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Anitka pa je pac pridna in je aktivna na vec straneh, ne A.??? :rozica:

wawa -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:19:45)

Ohoj en lep pozdravček vsem.....

Evo sem vam spekla fullll veliko :torta: je ta vsako en košček za slavljenke pa za tiste ta lačne pa dva....

Dober tek!

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:26:08)

oJ, Wawa. Tebe pa že dolgo ni bilo pri nas na kofetku! Kako :duda:?

wawa -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:38:24)

;)Ma ja Udb zadnje čase sem bila tudi na RR bolj malo, vso energijo kar sem jo imela sem porabila za šiht.....no dons sem vas pa prišla malo pogledat........;)
Zdaj sem prav jezna...kupla sem si eno grozdje, za papat med šihtom pa je full zanič...........:(:(:(:(:(:(:(:(

A ja drugače :duda: OK, sva z dragim vidla slikico, zdaj pa čakam na NS:bravo::bravo:, nimam pa razen utrujenosti pa požrešnosti nobenih drugih :nosecka: znakcov;););) (a ja sam to še da se mi ne da delat in rabim :morje:;););))

Pa ve ostale kako ste?

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:42:24)

wawa, tudi jaz bi dopust! Pa še kako bi mi pasal! Včeraj sem imela energije na pretek, danes pa me je tole vreme + včerajšnje pretiravnje v sprehodu + premalo spanja čisto dotolklo!! :( Bi šla spat. Pa moram po službi v Lj, in imam do 18.30 šolo!!!!!!! Potem pa še 1 ura vožnje domov! Potem se bom pa sesula v posteljo!

baguSka -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:45:14)

:)-:)- wawa a si ti zihr da je grozdje zanč??? al je tvoj okus kriv :zmeden: :)-:)-

wawa -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:50:36)

Udb veš da se mi prav smiliš, jaz nebi zdržala, sem imela tudi jaz včeraj fulllll energije...............zdajle pa že 20min bulim v eno zadevo tlele, ki bi jo z veseljem naredila, pa kar ne najdem navdiha kako;);););)

Baguska ti se kar hecaj, boš vidla:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.............ma sem si ga res fullll zaželela.........zdaj pa ni dober:((:((:((:((:((:((:((

Evo help: zdaj služben problem......kaj menite če zboliš v restavraciji za salmonelo imaš pravico do odškodnine:)-:)-:)-:)-:)-:)- NO VIDITE KOK SEM DANES ZBLOJENA TAKE ENOSTAVNE STVARI MI NISO JASNE:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-??????????

RABIM :morje::morje::morje::morje:, kam gremo??????

biba77 -> Kofetek za vse (19.4.2005 9:59:23)

Sem ZA odskodnino v takem primeru. Razen, ce si lastnik restavracije. :)-:)-:)-:)-:)-:)-

baguSka -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:13:33)

Na Bali..

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:20:34)

Kamorkoli, samo da bi šla od tukaj!!!!!!!!!!!

baguSka -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:26:17)

Pol pejd pa z mano :zmeden:

baguSka -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:26:54)

Od tuki kje udb?? Vn iz pisarne?? Vn iz Nm??? vn iz slo??

wawa -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:28:44)

Nekam kjer bo toplo pa suho, pa morje kjer se bomo namakale.................

Ja glede odškodnine se pa strinjam, je pa smotan če si lastnik gostilne.......no ampak saj majo zavarovano;););););)

Ej mam že malo več energije........:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, sam mal čveka rabi človek.....

A greste kam za prvega maja?

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:31:38)

baguska, ven iz pisarne!!!!!!!

Udb -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:32:05)

wawa, midva greva v ZOO Zagreb!! ;)

biba77 -> Kofetek za vse (19.4.2005 10:34:04)

Kdaj v ZOO? Jaz bi tudi...

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>