Magnetna resonanca (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Magnetna resonanca (18.4.2005 23:32:35)

Jutri jo imam :ups: Kolk je to grozn (po resnic povejte)?:ups:

Mal me je strah, pa mal sem živčna..pa še kar tukej visim, namest da bi šla spat...itak ne bi zaspala...

Držte pesti, da najdejo tisto, zarad česar sploh grem (če bi vsaj vedla kaj iščejo ne bi blo škode..).

Lp,:fis:

NENAJANI -> Magnetna resonanca (18.4.2005 23:36:18)

Baje ni glih prijetno, ker5 je glasno in čisto pri miru moraš biti!!!!!
Bo že!!!!! Bom držala :miska::miska::miska::miska::miska: (in to dvojne ;) )da boš čimprej konec in da ne bo prehudo

cmokec -> Magnetna resonanca (18.4.2005 23:37:56)

Ribica, :miska::miska::miska: zate. Dobro opravi. :miska::miska::miska:

lefairyon -> Magnetna resonanca (18.4.2005 23:39:49)

:miska::miska::miska:zate Ribica...uspešno opravi pol pa hitro nazaj na RR...pa ena :rozica:zate

Moyca_ -> Magnetna resonanca (18.4.2005 23:45:33)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::angel::angel::angel::angel::angel::angel:saj bo o.k.

Lunca1 -> Magnetna resonanca (19.4.2005 6:12:19)

Ribica drži se.:miska::miska::miska:

TARA in MAJ -> Magnetna resonanca (19.4.2005 6:56:12)

tamala bomo držal pesti:miska:
:rozica::rozica::rozica:

balaena -> Magnetna resonanca (19.4.2005 9:33:00)

Če še ni prepozno in si še doma:

meni ni bila ta magnetna resonanca nič kaj posebej grozna. saj nič ne boli, ali pa kaj takega. če nimaš klavstrofobije pa sploh ni problem. uležeš se na ravno podlago, malo ti fiksirajo tisti del telesa, ki ti ga mislijo gledat, meni so koleno. ampak še vedno moraš biti pri miru... jaz sem se malo premaknila ta prvič, čeprav se mi ni zdelo, pa so me ven potegnili (aja, ko se uležeš na podlago, te potem noter v mašino zapeljejo, tam je pa kot v enem tunelu... al pa, kar se mogoče boljše sliši, kot v solariju. to pa veš koliko ljudi zdrži, ker hočejo biti rjavi) in so rekli, naj se bolj potrudim. potem so še enkrat ponovili, takrat je bilo pa ok. ne vem sicer koliko časa je trajalo, mogoče par minut, ko tam ležiš se ti seveda dolgo zdi. pa en hrup se mi zdi da se sliši, zato ti dajo čepke za v ušesa.
so pa potem slikce nekaj prav posebnega. miljonkrat boljše kot rentgen. ker se res super vse vidi.

meni so dali, ker je bilo ravno za novo leto, eno čestitko, ki je bila narejena kar iz tega filma od slik, gor so pa dali ene možgane od nekoga, prečni prerez, pa slike sadja in tako. mogoče še ti tobiš kaj za tolažbo!

lpb

Pupica -> Magnetna resonanca (19.4.2005 10:13:40)

balaena tale s sadjem je pa dobra:)-

Ma sej pomoje, no nisem še bila, je bilo pa ogromno mojih bolnikov. In več ali manj so mi razlagali da je grozn sam prostor. Je že res, da imaš zvonček in da lahko pozvoniš če hočeš ven...samo sej vsak ve za kaj je notr:(

Ribica bomo držal:miska::miska::miska::miska::miska:zate!

:rozica:

balaena -> Magnetna resonanca (19.4.2005 11:29:53)

ja, banana in pomaranča in ne vem kaj še je bilo. pa so se potem peške vidle.. to je bilo čisto na začetku, ko so to napravo dobili v KC (že ene 10 let nazaj?) in so se nekaj igrali pomoje.

sicer sem bila pa jaz takrat na koncu osnovne šole. mislim, da mlajsi ljudje celo lažje take stvari prenesejo. pa veliko verjetno tudi vpliva, kaj je s teboj narobe. nekdo z možganskim tumorjem je že v osnovi veliko bolj obremenjen, kot jaz, ki sem si natrgala kolenske vezi, ne. od tega ne umreš in to vsak ve.

zvoncka pa takrat ni bilo, ali pa mi ga niso sploh omenili..:grrr:

Anonimen -> Magnetna resonanca (19.4.2005 14:27:29)

Sem preživela. Ni blo grozn, samo muzka mi je šla na živce. So bili namreč neki piščanci in 40 minut eno in isto...groza. Drgač pa nism mela jst nbenga zvončka, ker nism smela rok premikat, ko ni ropotal sme lahko premikala sam glavo pa noge. Pa me je una roka, v kateri sme mela pripravljen kanalček za kontrast (ki ga k sreči nisem dobila) mal bolela. Pa pol sem mogla po pol minute ene 15x ne dihat. To je blo še najbolj grozno. Ker ta prvič nisem zdržala. Drgač sem pa itak skor zaspala, ker sem full zaspana (še zmerej).

In zdej je treba čakat na izvide.

lp,:fis:

Stran: [1]