balaena -> Magnetna resonanca (19.4.2005 9:33:00)
|
Če še ni prepozno in si še doma: meni ni bila ta magnetna resonanca nič kaj posebej grozna. saj nič ne boli, ali pa kaj takega. če nimaš klavstrofobije pa sploh ni problem. uležeš se na ravno podlago, malo ti fiksirajo tisti del telesa, ki ti ga mislijo gledat, meni so koleno. ampak še vedno moraš biti pri miru... jaz sem se malo premaknila ta prvič, čeprav se mi ni zdelo, pa so me ven potegnili (aja, ko se uležeš na podlago, te potem noter v mašino zapeljejo, tam je pa kot v enem tunelu... al pa, kar se mogoče boljše sliši, kot v solariju. to pa veš koliko ljudi zdrži, ker hočejo biti rjavi) in so rekli, naj se bolj potrudim. potem so še enkrat ponovili, takrat je bilo pa ok. ne vem sicer koliko časa je trajalo, mogoče par minut, ko tam ležiš se ti seveda dolgo zdi. pa en hrup se mi zdi da se sliši, zato ti dajo čepke za v ušesa. so pa potem slikce nekaj prav posebnega. miljonkrat boljše kot rentgen. ker se res super vse vidi. meni so dali, ker je bilo ravno za novo leto, eno čestitko, ki je bila narejena kar iz tega filma od slik, gor so pa dali ene možgane od nekoga, prečni prerez, pa slike sadja in tako. mogoče še ti tobiš kaj za tolažbo! lpb
|
|
|
|