Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooo, lej jo! Kje se skrivaš? Bo že en let kmal..:) Uradno? Niti najmanj. Je pa zatišje po RR mrku:) Je bila RR 2 dni izklopljena zaradi neprimernega obnašanja. lp,:fis:
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:52:04
|
|
|
|
anajmad
|
Bil je RR mrk.Niti sama ne vem kaj je bilo.Ampak,tako kot ponavadi,neprijavljeni so samo provocirali in mešali drek po domače. Zato se vsi malček bojimo,da bo spet kakšen RR mrk padu. en lp:morje:D.
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:52:34
|
|
|
|
puncica
|
Mislim da je zatišje po tsunamiju:)-:)- Smo bile poredne pa so nas izklopl:(( Zdej so pa vse previdne, sej veš kako je bilo takoj po novmu letu ko so vsi po omejitvah vozl čez en mesec pa je blo isto kot prej:)-:)-:)-
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, uradno in formalno ali pa vsaj formulirano tu mora biti. Veseli ljudje pa niso zaželeni. O tem je tekla debata, preden so forum za tri dni izklopili, sedaj je pa tako, da se moramo lepo obnašati in biti resni. Sicer moraš spokat!
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:54:47
|
|
|
|
Pia73
|
Una saj ne morem verjeti, da je že skoraj eno leto, ko smo držali pesti, da rodiš čimprej,.... Kako si? Ja, ni več isto ampak to je pa že druga zgodba,.....
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:54:56
|
|
|
|
Una
|
No, sej to mi je smešno. (mrk zarad neprimernega vedenja???) Sej nismo otroci - no, ne vem, zakaj se je šlo, tako da bom kar utihnila. Drugač se pa nikjer ne skrivam. No, razen da sm skor skos na faksu, pa z Lančkom, seveda. Se morm pohvalt - nardila sm vse kolokvije do zdj. :bravo::bravo::bravo::bravo: Kako pa ti kej? Se že dolg nismo vidl. LP, U*
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:55:41
|
|
|
|
Pia73
|
:bravo::bravo::bravo: Una za izpite!
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:57:02
|
|
|
|
ZARA
|
oj Una... Matr si pridna, kolk mas se do konca?? Kako pa kaj Lan?? Kmal bo 1 svecka,Zara pa takoj za njim!!!
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:57:11
|
|
|
|
Una
|
Pia73, maš prou - nikoli ne bo isto. Jaja, 1 leto bo kmalu... še 2 tedna al kok. Napetost raste - seznami tort tudi... Mi smo pa ful veseli!!! U*
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:58:24
|
|
|
|
Pia73
|
Sej ne vem, če sploh veš, mater te že dolgo nisem brala, jaz imam pa rok 22.07.2005,... :bravo:
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 21:59:11
|
|
|
|
ZARA
|
...in zdej hoces medaljo,al kaj 8)!!??
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:00:13
|
|
|
|
Una
|
Zara - glavno je na koncu. Konc maja pa cel junij so izpiti - tm ene 20. Upam, da bo šlo, če ne bomo pa mal porinl... Lan je faca, sam je ful lumpek. K mu dajem za jest - ko ma dost, meče hrano po tleh. Grize ljudi, praska, grebe - pravi razbojnik. A je (približno) tko tut pr vas? Skos bi se igral skrivalnice... Pestro je pri nas. U*
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:02:25
|
|
|
|
Pia73
|
Ja medalja bi mi še pasala na :sloncek: geštel,... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:02:38
|
|
|
|
Una
|
PIa73, čestitam!!! nism vedla. Sm pa vesela za vsako nosečnco, za katero zvem, da bojo zibal. (Upam, da bomo pr nas tut - po končanem študiju, seveda). Zara, Medaljo bi, pa še prosm te za denarno nagrado. sj veš, vedno prou pride. :)-:)-:)-:)-:)-:)- U*
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:03:03
|
|
|
|
ZARA
|
A 20 izpitov mas ????? A joj,no drzim pesti,itak bos nardila... ojej,ne grizt je mal pozabla,zdej so razni stroji na vrsti pa vlak,pa take vaje... A ze hodi ??
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:03:49
|
|
|
|
Pia73
|
Jaz pa mislila, da ZARA mene zajebava, saj ni čudno sedaj sem samo jaz pa daleč okoli nič,... zaradi kg seveda,... :)-:)-:)-
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:05:23
|
|
|
|
Una
|
Ne hodi še sam, se pa sam dviguje in stoji tut 3 ure, sam da ma kakšno igračo zraven. K ga pa držim za pod pajsko, pa kr teče. Pomoje bo kmal shodu, ker je kr močn. Kaj pa Zara?
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:05:30
|
|
|
|
ZARA
|
In zdej bi obe medaljo imela,za crknt!! Jst sem Pio vprasala...ampak Una ko 'sfaksiras' ti jo posljem po posti,teb Pia pa ko rodis!!! Zlato,srebrno al bronasto??!!
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:06:20
|
|
|
|
ZARA
|
:ups: obe imeli....
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:06:48
|
|
|
|
Una
|
Jst jo prepustim Pii, še vedno me pa zanima dnar... :)-:love::ups:
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:08:26
|
|
|
|
ZARA
|
Zara se pobira ja,ampak ona je bl lene sorte al kaj??!! Njej se prov ne da... Vstane,pol se pa gunca,pa na rit,pa po vseh stirih.... Pomoje se en cas ne bo hodila...
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:09:25
|
|
|
|
ZARA
|
:bravo: evo Pia medalja pade!!! 22.07.2005 ane??
|
|
|
|
Po dolgem času na forumu... ni več isto 18.4.2005 22:10:39
|
|
|
|
Una
|
Punce, zdj morm pa it. Morm jutr zgodi ustat. Lepo je blo poklepetat z vami in upam, da bomo v prihodnje še kej. Nočko; :muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?