Freycha -> RE: hojica (6.2.2009 22:15:08)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Tako je, vsaka mama zase misli, da dela prav....sigurno pa nekatere mame storimo kakšne napake.....nekatere mame pa napak izgleda ne delajo....in jaz priznam, da take mame brez napak občudujem, ker vem, da bodo tudi njihovi otroci zrastli v popolne, zdrave, krepke narodne junake......[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] razlilke med nami so samo v tem, koliko je določena mama pripravljena prebrati in se pozanimati o vzgoji svojega otroka in koliko dela kar po navdihu, pa šta bude bude..... sorry, pri otroku pač nimaš popravnega izpita, al pa ne morš rečt: thja no, pri drugem, tretjem, četrtem bo boljše. Zato mi je tako smešno, ko se toliko časa in energije porabi za negiranje tega, kar je bilo napisanega in je zagotovo odobravano s strani strokovnjakov, namesto da bi se probale iz tega, kar je napisano (pa še iz kake druge literature, če smo me le navadne smrtnice) kaj naučiti, pa spremeniti kak vzorec, ki ga sedaj imate. Koliko od vas, ki trdite, da se vaši otroci lepo razvijajo bi bilo pripravljeno odštetih tam nekje 30 ali 40€ zato, da vašega otroka pregleda neurofizioterapevtka in vam pove, kaj je z otrokom potrebno početi, če česa ne dela pravilno?
|
|
|
|