MB - MOŠKA OBLEKA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

PIAF -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 20:25:36)

Mariborčanke, sem čisto out glede trgovin: zanima me, kje bi lahko poceni dobila moško obleko? Vem za butik Trend v Cityju, da imajo še kar ugodne cene, kje še???

Thanks.

Piaf

Jančika_ -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 20:27:11)

H&M.

Pia73 -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 20:45:02)

Midva sva leta 1999, ko sva se možila šla v Mursko Soboto v en butik mislim, da se mu reče MS Shop in tam kupila Murino obleko za pol cene. Je pa ta butik (upam, da še obstaja, bodo prekmurke povedale) v centru Interspara.

atasmrk -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 20:52:35)

Resnično poceni je najbrž edino v H&M, včasih se najde kaj tudi v emporiumu, čeprav vedno manj odkar so ga zmanjšali.

Mogoče bi se ti splačalo it v Avstrijo pogledat v C&A...

Tejči -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 21:33:32)

Ojoj, kak sem vidla naslov teme, sem se spomnila na mojega ateja, ki je pred kratkim iskal obleko za poroko (da ne bo pomote-on je priča, nena se ženi:) )
Ker je bolj močne postave, jo je tako teeeežko našel..iskal jo je po celem mestu in na koncu jo je našel v Cityju v Tkanini..cena pa za kakovostno moško obleko niti ni tako pretirana-70.000, imajo pa tudi cenejše.

LP, pa fajn nakup:rozica:

Tea:sloncek:

Andra -> MB - MOŠKA OBLEKA (18.4.2005 22:52:35)

Najbolj se splača zapeljat do Graca, v Adlerja. Tam imaš res veliko izbiro in lahko kombiniraš med seboj različne številke. Srajce ti dajo vse narazen, da lahko probaš, pri nas jih lahko samo gledaš čez polivinilaste vreče, ker jih ne znajo nazaj zložit.Kravato kakršno hočeš,... vse na enem mestu.Cene solidne, vsekakor nižje kot pri nas.

viv_ -> MB - MOŠKA OBLEKA (19.4.2005 8:37:22)

Moj si je dal za poroko delat frak po meri v Muro, pa je prišlo cenejše kot kupljena klasična obleka v Murini trgovini.

V Muri pride obleka narejena po meri res ugodno, pa še kakovostna je!

PIAF -> MB - MOŠKA OBLEKA (19.4.2005 9:53:07)

Hvala, punce.

Kje pa je Adler v Grazu?

Sicer nimam veliko časa, potrebujeva jo naslednji teden, za Avstrijo je res malo časa, ampak če ne bova tukaj dobila, bi se res zapeljala gor.

Danes greva v H&M (sem čisto pozabila nanj), v Cityja in v Emporium. Če ne dobiva, v soboto v Avstrijo....

Saj vem, da ni veliko za kvalitetno obleko 70.000, ampak midva sva z denarjem "čisto na najgi" in kupujeva za nekje 30.000 sit kaj primernega.

Blink1 -> MB - MOŠKA OBLEKA (19.4.2005 10:48:58)

Piaf...Kolega si je prejšnji teden kupil obleko v Zari za 40.000. Pa še volnena je.

Poglejta še tam.:rozica:

Stran: [1]