womanpolice -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (31.1.2009 22:48:49)
|
Dobr večer.... Včeraj sem bila preutrujena, zato nism nič pisala. Ko sem prišla iz službe, sem kr hitr na kavču zaspala nato pa sem se prestavila v spalnico, kjer sem spala do 11ih danes... potem sem vstala, šla v trgovino, se najedla in spet zaspala, in potem sem likala cel dan do večera, zdaj pa sem spet zaspana. Zadnje dni bi skoz sam spala, ne vem kaj se to z menoj dogaja. Skoz sem nenormalno utrujena, skoz bi spala in spala... kot bi bila Trnuljčica... Kriza.. a ima ktera te težave? Žižika in T.... ČESTITKE za punkcijo. Zdaj pa se naj lepo razvijajo in potem ostanejo pri vama. držim pestke Tudi za trepetalke držim pesti... Pa vidm, da ga nosečke v roku tud že mal biksate... Kaj je zdaj to? vidm, da vam je tko dobr, da bi jih še kr not obdržale... ampak to ne bo šlo.. zdaj je čas po devetih mesecih, da se začne tisto tapravo.. nespanje, brisanje ritke, hranjenje, cartanje, itd.... ma, sej človk vam kr malce zavida to novo življenje, ki vas čaka; ko bo življenje dobilo čist drug pomen... Nč,, jst grem ajčat, ker sm res ful zaspana. Jutr greva na rojstni dan k mojemu nečaku (star 1 leto)... Tipkamo se al jutr al pa v ponedeljek.... Vsem želim sladke sanje... Nosečkam pred porodom pa čim manj bolečin.... Nočko sonček33.. dajmo, dajmo... dihaj, dihaj...saj bo šlo...
|
|
|
|