miska73 -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (6.2.2009 21:42:48)
|
Arneja letnica moja, vse nartaboljše za RD ti želim. Naj bo tole leto zmagovalno za naš letnik. BibaBond ti pa tako simpatične poste pišeš. Škoda, da jih tako poredko. Pa ne vem kaj se vse čudite... ata reško je verjetno navajen, da gate prekrijejo veči del riti... Mišmiška jaz se tudi strinjam s tabo, da od zdaj naprej naj bojo samo lepe novice tle gor. Drgač pa ... JAAAAAAAAA, podganca nuca stimulacijo. Sayuri hvala za stimulacijo. Šuki a že kej kaže? Žiži lubek, kako si mi ti? Si pridna in se ne naprezaš preveč? Reby srečkica. A v ponedeljek greš pa spet dete gledat? Uživaš ti? Zarjica medved naš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Ti kr počivi. Čak, ti bom enga Matta potem nalimala, da se boš bolš počutila. Princess pupika, ne še obupat. Počakaj še kak dan, pa naredi test z jutranjim urinom. BBPiki Kje si pupika? Kako si? Kdaj se greš k Reškotu pokazat? KRUCE... kako moreš... zdaj pa moram iti jst reševat zadevo... He, he... kot da mi je težko. Pikovitka, te je lepo videt.
|
|
|
|