Kicsi -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (6.2.2009 10:30:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy oj, spet jst in spet eno vprašanje! Jst sm dobila evidenčno št. in morem poklicat februarja, ko dobim M. (dobila jo bom k meseca) Zdaj me pa zanima. A to pomeni, da bom marca že začela s postopkom? Če bom, a ga lahko prestavim za en mesec? Ali se mi pol to prestavi za nedoločen čas. K aprila bom priča na bratovi poroki, pa ne bi lih po kšni punkciji al pa et ju šla na poroko. Vem da zgleda kot da sem neresna, saj vsaka komaj čaka, da pride na vrsto, tudi jaz, ampak nisem vedla, da tok kmal prideš na vrsto za IVF. Ojla. Ma veš kje je še april.Takrat si že lahko ponosna nosečka [sm=smiley1.gif].Sam pač napit se ga ne boš mogla,drugo pa je vse mogoče. Kje pa boš imela IVF? Jaz mislim,da če se odločiš prestaviti in boš to opravila na GK,lahko enostavno samo pokličeš pri naslednji menstruaciji.Saj še nimaš datuma,tako da ti ni potrebno ničesar prestavljati. To je moje mnenje,če pa je bila že katera v takem položaju,pa ti naj ona iz izkušenj pove. Skratka,kokr kol se boš odločila,ti želim vso srečo pri postopku. Tassi1,ja bravo [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif].Mislim,da že dolg nobena ni trojčkov grela (če se ne motim),tako da ,pridno jih grej,da bomo še kake trojčke imeli [sm=smiley1.gif]. Pika79 [sm=smiley31.gif].Bo naslednjič ratal,boš videla. Moja dva korenjaka se pa pridno razvijata.Mi je včeraj tudi zmerila in pregledala maternični vrat in je vse tako kot mora bit.[sm=bravo.gif]
|
|
|
|