lara light -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (4.2.2009 9:29:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica No pa da še jaz sporočim svojo novičko! Sem prav žalostna, smo prekinili postopek.....folikel zrastel na 30 in ni počil ampak se je razvil v cističnega, tako da morem pri M poklicati in it preverit ali bo samo vodni in bo počil ali pa bo ratal čokoladni!!!! Pri moji sreči....... Ma a verjamete ali pa ne da imam v tem trenutku dosti sranja.....abrazija, še enkrat operacija pregrade, minus pri prvih zmrznjenčkih, minus v drugem postopku, čakanje na zmrznjenčka, cista, pol pa se mi še naj zgodi, da se sploh odmrznil ne bo....matr kdaj se bo končalo.....sem danes sestre na SIII vprašala, ali je še kaka zadeva ko me lahko doleti....matr saj ne vem ali naj bom jezna ali kaj naj.....res pa je da nič ne morem in počakat da gremo dalje.....bemti! To sem vam napisala samo toliko v info.....prosim brez objemčkov in brez žalostnih besed, ker kljub vsemu je jutri nov dan in moremo dalje v nove boje. Držite se! Kajsi, vsaka čas za trdnost in pogum. Vem, da se ti zdi, da ti zdaj to prav nič ne pomaga in bi raje videla drugačen razplet. Vem, srce, tudi mi vsi bi si želei drugače. Presneta reč, pa kaj je zdaj s to endometriozo??? Mislim, vsak dan je več tega s.ranja. Upam, da se samo ščisti, ponavadi v jajčniku gre...res upam. Saj je bolje zdaj prekinit, kot pa matart naprej tebe, telo in potem spet nič. Ne skrbi, ni bil še pravi trenutek. Ne misli, kaj vse si že naredila na tej predolgi poti k otročku, nikar, pusti vse za samo, verjemi v to, da imaš pomoč, da bi ti bodo pomagali, da bo prišel moment tudi za vas. Ni pa lahko ta čas živeti, iti dalje, vem, vem...opiraj se na tvojega dragega, vem, da imata posebno dragoceno zvezo, ki lahko odtehta večino sreč tega sveta. Kajsi, smo na vezi. Poročaj, kako se odvija. En objem pa vseeno dobiš[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|