Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:51:16
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! JUHUUUUU! ČESTITKE NOKICA DRAGA. TEBI, OČIJU IN IVANI IN VITANU ZVEZDI kaj čakata??? Vaju že po desni prehitevajo. GO ZVEZDI GO MEDO
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:53:03
|
|
|
|
hedviga
|
Larči nehi, me je prav panika zagrabla... Zdej letam kot kura brez glave po bajt in ugotavljam, da sem res noseča in res bo treba rodit kmal...ma, sem pametna..In sem ugotovila, da nimam sterilizatorja, to je zelo pomembno!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:54:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Larči nehi, me je prav panika zagrabla... Zdej letam kot kura brez glave po bajt in ugotavljam, da sem res noseča in res bo treba rodit kmal...ma, sem pametna..In sem ugotovila, da nimam sterilizatorja, to je zelo pomembno!!! Ej srce. Brez panike . Ga bo šel pa tvoj kupit, ko boste v P. Še malo.... Pa hvala za lepe novičke na sms
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:57:31
|
|
|
|
gigi1
|
Fargi čestitam . Lepo skrbi za svoje 3 pikice Mlinčka a sem te pohvalila kolk maš ljubkega bušija Pikovitka kako si mi bodoča mami? Mislim nate in navijam k zmešana
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:58:23
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! ČESTITKE DRAGA NOKI!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:59:01
|
|
|
|
hedviga
|
Ni kej Žižek. Sem bla tolk vesela, da sem mogla prec raztrobit Noki je pa carica vam povem, rodila mende hitro in lepo, deca pa zdaj pančkajo... Joooj... Zvezdica, tkole a ne...če ga boš še dolg biksala, bom še jaz prej notri al pa Šukica... VSekakor pa kot kaže bomo vse na kupu
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 20:59:42
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! Noki čestitke za dvojno srečo. Vsak dan nove . Joj kako lep konec meseca januarja in začetek februarja. Jutri pa še zvezdica pol bom pa že tako u formi za dihanje da najbolj, da gre še šuki ,pol pa še hedika rodit.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:04:29
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiral . Upam da bokaj koristnega nagruntal. BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:05:37
|
|
|
|
efika
|
Ja, super. Same dobre novičke Februar se je pa res dobor začel - itak bo vse leto tako plodno Punce, dajte mi povedat, a je katera poleg vseh stranskih učinkov (srbečica, izpuščaji...) po vseh zdravilih, ki nam jih šopajo, otekla? Jaz mam danes namreč take ustnice kot dve Angelini skupaj.. Zdaj zdaj bodo eksplodirale
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:08:44
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! ČESTITKE DRUŽINICA ...DANES JE PA RES LEP DAN CELO TRI BEBIJE SMO DOBILI
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:09:00
|
|
|
|
gigi1
|
Efika, to je pa dober stranski učinek Sorči... jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:13:36
|
|
|
|
gloria
|
ZVEZDICA,SHUKA,HEDVIKA
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:14:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Efika, to je pa dober stranski učinek Sorči... jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan. ...o boga....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:21:40
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiral . Upam da bokaj koristnega nagruntal. BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer. Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajana
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:32:04
|
|
|
|
mlinčka
|
Huh, zdele lohk šele mal zadiham. Jutri sem zadnji dan na šihtu pa sem finiširala zadeve. Pa mal poslovilnega prigrizka je blo treba pripravt pa sebe zrihtat pa...zdej upam, da smo ready . Hvala za tko luštne komentarčke glede bušija, mi je kar mal . Me skrbi, kakšen šele bo, če se ne bom mal v roke vzela. Nč, fajn pančkejte! Noki in sončku pa sploh želim čim bolj mirno noč v porodnišnici, da si nabereta moči za nove podvige!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:33:13
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiral . Upam da bokaj koristnega nagruntal. BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer. Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajana BB boš videla. Mene predvsem zanima, kako v spontancu reagiraš. To bo vodilo za naprej. Ti kar zaupaj atu. Če bodo pa 2 ali 3 celice pa izkoristi zadnjega koncesijskega. Baje so klomifenčki veliki fajterji . Morda bo pa to tvoj pravi recept
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:35:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Efika, to je pa dober stranski učinek Sorči... jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan. ...o boga.... Mah saj sem preživela Kako ste vi? Ti skoz navijaš za nas pa bolj malo napišeš kako se rihtate. Hvala ti srce v imenu vseh
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:35:46
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiral . Upam da bokaj koristnega nagruntal. BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer. Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajana BB saj bo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:41:48
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:53:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Efika, to je pa dober stranski učinek Sorči... jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan. ...o boga.... Mah saj sem preživela Kako ste vi? Ti skoz navijaš za nas pa bolj malo napišeš kako se rihtate. Hvala ti srce v imenu vseh ...mah jaz vas ful rad berem in se veselim vsaki dobri novici ki jo napišete..pri men ste zapisane z posebnimi črkami v srčku ....čeprav ni včasih vse tko kot bi si želeli ste tuki gor spoštovanja vredne punce in se lahko marsikater zgleda v vas kol ste voljne dati za otroka....vsaki želim da nam sporočite tako lepo novico kot Sonček in Noki,če ne to leto pa drugo sigurno ... ....mi smo dober...Nik raste kot goba...drug teden bo 5 mesecev in se še skoz samo dojimo....ima že 8200g. in 66cm....je pa tako zlato mamino...ful je navezan na mene....išče me pogledom in spremlja...ful čeblja..... ...punce zapomnite si da je vredna vsaka pikica,potrpet vsako punkcijo,dati čez 9 mesecov skrbi,takih in onakih problemov,neprespanih noči za tist čudovit nasmešek ki ti ga nameni tvoj otrok .... ....punce jaz vem da bo vsaki to dano.....
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:54:26
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! Nokes iskerene čestitke ob rojstvu male Ivane in malega Vitana.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:56:18
|
|
|
|
bbpikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiral . Upam da bokaj koristnega nagruntal. BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer. Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajana BB boš videla. Mene predvsem zanima, kako v spontancu reagiraš. To bo vodilo za naprej. Ti kar zaupaj atu. Če bodo pa 2 ali 3 celice pa izkoristi zadnjega koncesijskega. Baje so klomifenčki veliki fajterji . Morda bo pa to tvoj pravi recept Saj neki takega je v prejšnjem 4 postopku poskušal ko je kombiniral klomifen in menopur pa je bil rezultat kriza ena celica. Jaz mislim da bo ugotavljal pri kateri velikosti foliklov imam ovulacijo, po moje sva zamočila ker nisva uporabla cetrotida pa so popokal, mal sem pa še jaz sodelovala ker sem en dan pred punkcijo sneg kidala pa še vročo kopel sem si prvoščla.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 21:56:54
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hudoooooooo! Kok sem vesela tele novičke! Sta pa pohitela! Čestitam Noki, bejbi Ivani in turistu Vitanu! Pa atiju tudi seveda! Lepo se cartajte!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 22:11:36
|
|
|
|
bbpikica
|
Nč bejbe jaz grem spat ker je treba zjutraj zgodaj vstat da se še odkidam predno grem . Upam da bo jutri popoldne veliko lepih novičk za prebrat. Nočko vsem.
< Sporočilo je popravil bbpikica -- 1.2.2009 22:12:21 >
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 1.2.2009 22:19:21
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: T1979 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Drage tetke z RR! Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici! JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!! Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!! Nokes iskerene čestitke ob rojstvu male Ivane in malega Vitana. Še jest še jest! ISKRENE ČESTITKE!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
PEDIATER OBALAmomacusKateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?Dr. Semič (
65%)
Dr. Bem (
10%)
Dr. Rončevič (
13%)
Dr. Sabadin (
4%)
Dr. Hercegovac (
9%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!