|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
1.2.2009 20:51:16   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Drage tetke z RR!

Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!!

Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici!

JUHUHUUUUUUU!!! BRAVO NOKI!!!!!!!!!!!

Noki pozdravlja vse in čestita tudi mamici Sončku!!!!

JUHUUUUU! ČESTITKE NOKICA DRAGA. TEBI, OČIJU IN IVANI IN VITANU user posted image  user posted image  user posted image

ZVEZDI kaj čakata??? Vaju že po desni prehitevajo. GO ZVEZDI GO MEDO user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 401
1.2.2009 20:53:03   
hedviga
Larči nehi, me je prav panika zagrabla...user posted image user posted image  Zdej letam kot kura brez glave po bajt in ugotavljam, da sem res noseča in res bo treba rodit kmal...ma, sem pametna..In sem ugotovila, da nimam sterilizatorja, to je zelo pomembno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 402
1.2.2009 20:54:49   
gigi1

Larči nehi, me je prav panika zagrabla...user posted image user posted image  Zdej letam kot kura brez glave po bajt in ugotavljam, da sem res noseča in res bo treba rodit kmal...ma, sem pametna..In sem ugotovila, da nimam sterilizatorja, to je zelo pomembno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej srce. Brez panike user posted image . Ga bo šel pa tvoj kupit, ko boste v P. Še malo....

Pa hvala za lepe novičke na sms user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 403
1.2.2009 20:57:31   
gigi1
Fargi čestitam user posted image  user posted image  user posted image . Lepo skrbi za svoje 3 pikice user posted image

Mlinčka a sem te pohvalila kolk maš ljubkega bušija user posted image

Pikovitka kako si mi bodoča mami? Mislim nate in navijam k zmešana user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 404
1.2.2009 20:58:23   
zarja1

Drage tetke z RR!

Sporočam vam veselo novico, da je danes ob 2:30 naša Noki postala ponosna mamica punčici Ivani (2040, 46cm) in fantičku Vitanu (2450, 49cm)!!!!!!!!!!!!!!!

Čeprav sta malčka malo presenetila, je mamica rodila hitro in brez težav, malčka pa se počutita dobro in sta pri mamici!

ČESTITKE DRAGA NOKI!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 405
1.2.2009 20:59:01   
hedviga
Ni kej Žižek. Sem bla tolk vesela, da sem mogla prec raztrobit  user posted image
Noki je pa carica vam povem, rodila mende hitro in lepo, deca pa zdaj pančkajo...user posted image  Joooj...user posted image

Zvezdica, tkole a ne...če ga boš še dolg biksala, bom še jaz prej notri al pa Šukica...user posted image user posted image VSekakor pa kot kaže bomo vse na kupu user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 406
1.2.2009 20:59:42   
bambi75

Drage tetke z RR!

Noki čestitke za dvojno srečo.  user posted image   user posted image   user posted image  

Vsak dan nove user posted image  user posted image  user posted image . Joj kako lep konec meseca januarja in začetek  februarja. Jutri pa še zvezdica pol bom pa že tako u formi za dihanje da najbolj, da gre še šuki ,pol pa še hedika rodit.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 407
1.2.2009 21:04:29   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiraluser posted image . Upam da bokaj koristnega nagruntal.

BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 408
1.2.2009 21:05:37   
efika
Ja, super. Same dobre novičkeuser posted image Februar se je pa res dobor začel - itak bo vse leto tako plodnouser posted image

Punce, dajte mi povedat, a je katera poleg vseh stranskih učinkov (srbečica, izpuščaji...) po vseh zdravilih, ki nam jih šopajo, otekla? Jaz mam danes namreč take ustnice kot dve Angelini skupaj.. Zdaj zdaj bodo eksplodiraleuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 409
1.2.2009 21:08:44   
gloria

Drage tetke z RR!

ČESTITKE DRUŽINICAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...DANES JE PA RES LEP DAN CELO TRI BEBIJE SMO DOBILIuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 410
1.2.2009 21:09:00   
gigi1
Efika, to je pa dober stranski učinek user posted image
Sorči...
jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan.

(odgovor članu efika)
Neposredna povezava do sporočila: 411
1.2.2009 21:13:36   
gloria
ZVEZDICA,SHUKA,HEDVIKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
1.2.2009 21:14:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Sorči...
jaz sem fejst zatekala. Predvsam v roke. Čaj od koprive mi je pomagal, pa veliko mlačne vode po požirkih čez cel dan.

...o boga....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 413
1.2.2009 21:21:40   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Zarja in bambi mislim da tole ne bo prov kakšen postopek, kolker sem jaz ata razumela bo nekaj preverjal in testiraluser posted image . Upam da bokaj koristnega nagruntal.

BB mogoče pa bo vseno kaj ščaral, ko boš ravno hodila k njemu. Zakaj pa ne bi probala s spontacem, če bo kakšen lep folikel? Tu ne rabiš nič drugega ko stopko pa potem punkcijo in transfer.

Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajanauser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 414
1.2.2009 21:32:04   
mlinčka
Huh, zdele lohk šele mal zadiham. Jutri sem zadnji dan na šihtu pa sem finiširala zadeve. Pa mal poslovilnega prigrizka je blo treba pripravt pa sebe zrihtat pa...zdej upam, da smo ready user posted image .

Hvala za tko luštne komentarčke glede bušija, mi je kar mal user posted image . Me skrbi, kakšen šele bo, če se ne bom mal v roke vzela.

Nč, fajn pančkejte! Noki in sončku pa sploh želim čim bolj mirno noč v porodnišnici, da si nabereta moči za nove podvige! 

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 415
1.2.2009 21:33:13   
gigi1

Zato ker imam samo še en koncesijski postopek, dinčkov za samoplačniškega pa trenutno ne premoremo, ker smo menjali belo tehniko ki je bila že dotrajanauser posted image

BB boš videla. Mene predvsem zanima, kako v spontancu reagiraš. To bo vodilo za naprej. Ti kar zaupaj atu. Če bodo pa 2 ali 3 celice pa izkoristi zadnjega koncesijskega. Baje so klomifenčki veliki fajterji user posted image . Morda bo pa to tvoj pravi recept user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 416
1.2.2009 21:35:07   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sorči...

Mah saj sem preživela user posted image

Kako ste vi? Ti skoz navijaš za nas pa bolj malo napišeš kako se rihtate.
Hvala ti srce v imenu vseh user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 417
1.2.2009 21:35:46   
bambi75

BB saj bo user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 418
1.2.2009 21:41:48   
lučka 25

Drage tetke z RR!

user posted image user posted image
user posted image                  user posted image  

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 419
1.2.2009 21:53:18   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Sorči...

Mah saj sem preživela user posted image

Kako ste vi? Ti skoz navijaš za nas pa bolj malo napišeš kako se rihtate.
Hvala ti srce v imenu vseh user posted image

...mah jaz vas ful rad berem in se veselim vsaki dobri novici ki jo napišete..pri men ste zapisane z posebnimi črkami v srčkuuser posted image ....čeprav ni včasih vse tko kot bi si želeli ste tuki gor spoštovanja vredne punce in se lahko marsikater zgleda v vas kol ste voljne dati za otroka....vsaki želim da nam sporočite tako lepo novico kot Sonček in Noki,če ne to leto pa drugo sigurnouser posted image ...
....mi smo dober...Nik raste kot goba...drug teden bo 5 mesecev in se še skoz samo dojimo....ima že 8200g. in 66cm....je pa tako zlato mamino...ful je navezan na mene....išče me pogledom in spremlja...ful čeblja.....
...punce zapomnite si da je vredna vsaka pikica,potrpet vsako punkcijo,dati čez 9 mesecov skrbi,takih in onakih problemov,neprespanih noči za tist čudovit nasmešek ki ti ga nameni tvoj otrokuser posted image ....
....punce jaz vem da bo vsaki to dano.....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 420
1.2.2009 21:54:26   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Drage tetke z RR!

Nokes iskerene čestitke ob rojstvu male Ivane in malega Vitana. user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 421
1.2.2009 21:56:18   
bbpikica

BB boš videla. Mene predvsem zanima, kako v spontancu reagiraš. To bo vodilo za naprej. Ti kar zaupaj atu. Če bodo pa 2 ali 3 celice pa izkoristi zadnjega koncesijskega. Baje so klomifenčki veliki fajterji user posted image . Morda bo pa to tvoj pravi recept user posted image

Saj neki takega je v prejšnjem 4 postopku poskušal ko je kombiniral klomifen in menopur pa je bil rezultat kriza ena celica. Jaz mislim da bo ugotavljal pri kateri velikosti foliklov imam ovulacijo, po moje sva zamočila ker nisva uporabla cetrotida pa so popokal, mal sem pa še jaz sodelovala ker sem en dan pred punkcijo sneg kidala pa še vročo kopel sem si prvoščla.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 422
1.2.2009 21:56:54   
pika.po

Drage tetke z RR!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hudoooooooo! Kok sem vesela tele novičke! Sta pa pohitela!
Čestitam Noki, bejbi Ivani in turistu Vitanu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa atiju tudi seveda! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 423
1.2.2009 22:11:36   
bbpikica
Nč bejbe jaz grem spat ker je treba zjutraj zgodaj vstat da se še odkidam predno gremuser posted image . Upam da bo jutri popoldne veliko lepih novičk za prebrat.

Nočko vsem.

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 1.2.2009 22:12:21 >

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 424
1.2.2009 22:19:21   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Drage tetke z RR!

Nokes iskerene čestitke ob rojstvu male Ivane in malega Vitana. user posted image  user posted image

Še jest še jest! ISKRENE ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

PEDIATER OBALA
momacus

Kateri je po vaših izkušnjah najboljši pediater na obali?

Dr. Semič (65%)

Dr. Bem (10%)

Dr. Rončevič (13%)

Dr. Sabadin (4%)

Dr. Hercegovac (9%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!