MBT1979 -> RE: Februar 09 IVF/ICSI (22.2.2009 20:14:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 IZVIRNO SPOROČILO: mismis MBT, če bi stopka padla prepozno, bi to pomenilo, da so folikli popokali predčasno in ne bi našli nobene celice, ali pa mogoče samo nekaj njih. Malo primerjaj stanje celic s številom foliklov. mismiska, hvala. A pa je možno, da so bili preveliki ali pa kakšna podobna fora? seveda je možno, saj je že bbpikica pisala, da je ona prepozno dobila stopko in da ji je večina večjih foliklov popokala. Sicer ne pravim, da se je to zgodilo tudi tebi, ampak možno je že, da če so folikli preveliki lahko popokajo pred večerno stopko. Popokali mi pomojem niso, ker sem imela od 10 foliklov 10 celic.. ne, potem ti niso popokali. Potem je bolj problem v kvaliteti, ali enega ali drugega, lahko pa tudi v združljivosti obeh. Takšne probleme je imela Mlinčka, vedno ogromno celic (tudi 20), vendar prvič do ET-ja niso prišla (dober tu je bila kriva tudi neka okužba laba), drugič en bolehen zarodek, ki se ni prijel. V tretje je imela pa samo 6 celic, delali so ji ICSI in tokrat je pa uspelo. Zdej si me pa razveselila. Tudi meni bodo tokrat delali ICSI in upam, da bo uspešen. Se že veselim petka, da malo počvekamo in se nasmejimo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|