Spanje v isti sobici (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

cofka -> Spanje v isti sobici (31.1.2009 15:43:54)

Doma imamo 4 in 2 letnika. Starejši otrok ima svojo sobo, mlajši pa spi še pri nama v sobi. Ker se jima bo pridružil še en otroček, moramo sprosti posteljico v najini sobi. Namen imava našega dvoletnika pridružiti starejšemu otroku. Ker sta sedaj popolnoma ločena, me malo skrbi kako nambo to vspelo. Zanima me, kakšne so vaše izkušnje na tem podorčju, ali je mogoče še prezgodaj?

Prosim za kakšen nasvet!

bskrle -> RE: Spanje v isti sobici (31.1.2009 18:02:14)

Pri nas skupaj spijo 2-4-6 stare deklice. Ta mala spi z njima od prvega leta.
Imamo pa pograd +izvlečno posteljo.

metuljčica1 -> RE: Spanje v isti sobici (31.1.2009 18:43:00)

Pri nas spita v isti sobi 20mesečnica in 4,5letnica.Imata se super sploh ni problemov.Tudi če tamala ponoči kdaj zajoka tavelika spi in nič ne sliši.

Jančika_ -> RE: Spanje v isti sobici (31.1.2009 19:52:10)

Prezgodaj? Ne ne, ni prezgodaj; , naša dva sta stara 2,5 in 4,5 in spita v isti sobi od takrat, ko je tamali dopolnil 6 mesecev.

Edini minus je ta, da ne en ne drugi "ne znata"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] sama priti iz sobe, ko se zjutraj zbudita, in se dereta "Maaaaamiiii, zbuuuuuduuuuu sem seeeeee", dokler ne zbudita še drugega (in celega bloka, ko smo že pri tem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image]). Ampak bosta kljub temu tudi po selitvi imela sobo skupaj, čeprav bomo zdaj imeli dovolj prostora, da bi imela vsak svojo sobo. Ker drugače se imata pa zelo fajn, zvečer se vsi skupaj malo pocartamo, pa še kakšno rečeta.

Jančika_ -> RE: Spanje v isti sobici (31.1.2009 19:53:06)

Aja, drugače se pa ponoči ne zbujata, če se kateri dere. Spita kot kladi. Samo proti jutru, ko je spanec že bolj rahel, se zbudita.

Gina -> RE: Spanje v isti sobici (31.1.2009 21:46:20)

To s skupnimi sobami ni problem, dokler so majhni. Otroci so radi skupaj. Moji so bili skupaj od par mesecev starosti dalje. Saj niso na drugem koncu sveta, so samo v drugi sobi.

loredana -> RE: Spanje v isti sobici (1.2.2009 8:46:48)

Se strinjam z Gino, dokler so mali ni problema. Kot najstniki, sploh če niso istega spola, pa ne bo šlo. Upam da imate "plan" kje bo kdo spal, tudi za leta naprej.

mojca345 -> RE: Spanje v isti sobici (3.2.2009 6:14:39)

IZVIRNO SPOROČILO: loredana

Se strinjam z Gino, dokler so mali ni problema. Kot najstniki, sploh če niso istega spola, pa ne bo šlo. Upam da imate "plan" kje bo kdo spal, tudi za leta naprej.

se strinjam..najstniki rabijo svoj SPACE...če tkose jim meša zarad hormonov, da  pa se nimajo še kaj zapret v svoj svet, je pa tut shit.. 

Stran: [1]