Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 10.2.2009 7:50:43
|
|
|
|
mausikaa
|
super pupa! Sem vesela zate!
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 10.2.2009 7:58:17
|
|
|
|
pupa_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa super pupa! Sem vesela zate! HVALAAAA!!!
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 10.2.2009 9:33:09
|
|
|
|
T1979
|
Pupa_b čestitke. Lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 10.2.2009 21:04:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi naredila pozitivni krvni test danes, jupiiiiiiiiiii! Presrečna.
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 10.2.2009 21:31:46
|
|
|
|
pupa_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem tudi naredila pozitivni krvni test danes, jupiiiiiiiiiii! Presrečna. čestitke tudi tebi, srečka ! kdaj imaš torej rok? imava enako, mislim ... Od kod pa si?
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 11.2.2009 5:50:57
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem tudi naredila pozitivni krvni test danes, jupiiiiiiiiiii! Presrečna. čestitke
|
|
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 25.9.2009 13:02:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce a je še katera, ki je imela pred kratkim ETZ in čaka ???? Ali sem spet sama??? Krvni imam 6.10, uhh je še dooolga... No, danes so me začele boleti prsa, ko sem bila v postopku maja meseca, nisem nič čutila, občasno me neki zbada v maternici, ponoči pa sem čutila tak boleči špik v maternici in to 2 krat DOGAJA Nisem več pametna res, rada bi se samo s kom pogovarjala, da mi mine cajt mi je žal non stop matrat punce na IVF/ICSI KAJ NAJ TO POMENI, A JE TO,JE, NI, BLA, BLA, BLA.... Upam, da mi se kakšna pridruži
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 25.9.2009 13:04:04
|
|
|
|
gigi1
|
Bebiiika boleče prsi so lahko posledica Pregnyla. To špikanje je pa zelo dober znak . Verjetno se pikica gnezdi Pa komot sprašuješ na IVF in nič nam ne težiš . Smo vse to dale skoz.
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 25.9.2009 13:06:25 >
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 25.9.2009 13:27:02
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma kaaj tudi prsi znajo bolet zaradi Pregnyla Ooo upam, da je res špikanje znak ugnezditve, hvala za lepe besede Ja normalno da bom tudi na drugi temi spraševala če bom tu sama takoj skoknem na drugo stran
|
|
RE: Dooolgiii dnevi po ET 25.9.2009 18:24:48
|
|
|
|
gigi1
|
Ja znajo. Sem pogruntala 1x takoj po stopki, da so me začele bolet. Že preden sem dobila utrogestan. Upam pa, da tebe bolijo od česa drugega
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?