muška -> RE: Vrtec v naravi (11.2.2009 9:14:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: panja "MUŠKA" "Plačilo vzgojiteljev pa res ne gre iz te cene. Od kod ti to? Vzgojitelji/učitelji so plačani iz državnega proračuna in pri takih letovanjih imajo navadno zastonj kot spremljevalci." Me prav zanima, kolk vzgojiteljic bi pustilo doma familije in šlo z otroki iz vrtca v vrtec v naravi, če bi blo to kar zastonj. Mislite, da je to uživanncija za vzgojitelje? No je katera pripravljena it??? Pa ne sam za tri dni kot traja Rakitna, kaj pa 5 dni zimovanje, ali planine ali 6 d ni morje???? Kdo govori, da gredo zastonj? Jaz sem napisala, da niso plačani iz v tem primeru 120 € , koliko plačajo starši za otroke. Govorim o tem, da so plačani iz državnega proračuna oz. občinskega proračuna in ta določi kak drobižek bodo dobili. In ta drobižek gre po točkah in ne vem čem vse. Govorim o tem, da je na določeno število otrok/ gostov ... v koči, hotelu,.... eno mesto zastonj, se pravi, da oganizacija (vrtec v tem primeru) tisto zastonj mesto da učitelju, spremljevalcu,... In tudi ne misli si, da pa dobijo učitelji/vzgojitelji neko goro denarja za ta letovanja, in ja, pustijo otroke in družino doma. Je pa to v opisu del, torej verjetno ne more rečt ne grem. A misliš, da učitelji ploskajo od sreče, da lahko gredo v šolo v naravi za 5 dni, kjer imajo 24 urno obveznost, dobijo pa vsega skupaj od 50 do 100 € nagrade, dnevnic ali karkoli pač temu že rečejo? Bi ti šla? In 100 € je zgornja meja za 5 dni in za 100 € moraš imeti že kar nekaj stvari za sabo, drugače si na 50 € ali še manj.
|
|
|
|