malika -> Obiski v porodnisnici (18.4.2005 20:07:02)
|
jaz sem prišla ob 8 zvečer na oddelek in cimra je dobila ob 10 zvečer obisk. POp... sem skoraj. Ko sem prišla na odd. je prišel k meni za pol ure moj :love: , poslikal tamalega, ki je bil na intenzivni in skupaj sva potem gledala kakšen je. Moji starši so prišli drugo popoldne, ko je bil tamali že pri meni, tudi za kratek čas, potem pa se je dobesedno vsula raja. ne morem drugače rečt temu, ker sem skoraj doživela živčni zlom. Pridrveli so lahko rečem vsi. Bližnji, daljni,... GROZA! Malega nisem mogla niti v miru in sama previt, nahranit, dat v posteljico,... res ko se spomnim nazaj, postanem slabe volje. Sem pa vsem rekla, da v bolnici ne maram obiskov, prav tako hočem, da me pustijo prvi mesec pri miru, pa nič. Nihče, prav nihče ni tega upošteval, edino moji starši in sestra so bili uvidevni-pa živimo v isti hiši. Zdaj moram za drugič naštudirat eno drugo taktiko, ker res nikogar nočem. Po malem se z mojim pogovarjava, da bova povedala, da sem rodila šele tisti dan ko greva domov in potem bom najverjetneje imela kar izključen telefon. Ne vem, ampak res si ne želim da bi se ponovil naval obiskov, potem pa jih strežeš in se jih ne znebiš. Otrok zahtteva svoje, pa počitek,... Spis sem napisala :)-:ups:
|
|
|
|