kaj berete? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Teya -> kaj berete? (18.4.2005 15:09:55)

odločila sem se ukinit vse te španske limonade in namesto tega raje spet kaj dobrega prebrati :bravo:
zdaj bi pa rabila vaša mnenja in nasvete....:ups:
kaj berete? mogoče katera je vaša najljubša knjiga? mogoče avtor? skratka... karkoli bi o tej tematiki hoteli povedati, povejte!

hvala in lep dan vsem! :rozica:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.4.2005 15:16:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Aljakop -> kaj berete? (18.4.2005 15:28:29)

hellow

za zabavo oz. razvedrilo priporočam Dnevnik Hiacinte Novak v vseh treh edicijah! Jaz sem skor umrla od smeha..:)-:)-:bravo:
drugače pa odvisno kaj rada bereš, jaz imam najraje take lažje prebavljive stvari, mogoče v dnevniškem zapisu ( Jadran Krt pije kapučino, recimo ) ali zabavne ( Jack $ Amy ), biografije, potopisne reportaže ( od Flisarja so zelo fajn! )
Ampak HIacinta pa res rula!!!

ledenka -> kaj berete? (18.4.2005 15:30:26)

jaz sem navdušena nad ruskim pisateljem Borisom Akuninom, en njegov roman je (celo) preveden v slovenščino.

sicer pa berem, kar mi pride pod roko, moram se lotit Da Vincijeve šifre. da vidim, kaj je tako obnorelo ljudi.

SašaR -> kaj berete? (18.4.2005 15:58:57)

Meni je do srca segla knjiga, ki sem jo nazadnje prebrala!
Naslov ima: Za šus prodam mater, od ene slovenske avtorice (Če je katera iz Kopra, mislim da je bila gospa včasih ravnateljica Gimnazije Koper).
Je napisana po resničnih dogodkih, na momente zelo kruta, vendar lepa.

cinca -> kaj berete? (18.4.2005 16:04:33)

Čao

Kar lepo pot pod noge pa v knjižnico, potem boš pa že videla, na kateri oddelek te bo potegnilo.
Lp

bskrle -> kaj berete? (18.4.2005 16:08:22)

Don Camillo, Tam, kjer kesude cveto, Grenko morje.

Teya -> kaj berete? (18.4.2005 16:10:14)

hvala vsem :rozica:....
bom upoštevala vaše predloge in se pridno lotila branja zgoraj naštetih predlogov 8)
drugače pa sem na šus prebrala vsa dela sidney sheldon, je zame pravi car :bravo:.....zdaj, ko sem ostala brez njega, bi mogoče pasal vsaj kaj njemu podobnega :)....
pozna katera?

neja -> kaj berete? (18.4.2005 16:47:36)

Trenutno berem Hiša na Tari od Maeve Binch. Ful dobra knjiga. Drugače pa najboljša knjiga do sedaj, ki sem jo prebrala je od Consalika in sicer Ognjeni cvet pozabljenih. LP:)

polona2 -> kaj berete? (18.4.2005 16:59:41)

Odkar sem rodila, sem nekako zanemarila branja in dlje od trača ne pridem :(,
knjige, ki so name naredile vtis;
E. Flisar; Čarovnikov vajenec, Tolkien; Gospodar prstanov, Lidija Asta; Lidija ali avtobiografija neke tridesetletnice(je polni naslov, če me spomin ne vara...),
Celestinska prerokba 1. knjiga(ostale so kar nekaj...), Taisha Abelar; Prehod vračev,
potem vsi potopisi Alme Karlin (priporočam!!!),
pa kakšne zanimive in "umazane" avtobiografije , ali biografije, pa ne mislim na Plestenjaka :)-,
poezija Ivana Minattija 9nebesa,
skratka, gradiva, kar češ, samo časa je premalo...

SašaR -> kaj berete? (18.4.2005 17:16:53)

Joj Neja! Sam ne mi s Konsalikom, sem prebrala tud jaz Ognjeni cvet pozabljenih v treh dneh, podnev in ponoč, ker mi je bla tok kul!

PiaM -> kaj berete? (18.4.2005 17:34:04)

Marry clark Higgins,Konsalik, Victoria Holt, Danielle Steel itd.
:rozica:

al1* -> kaj berete? (18.4.2005 18:22:44)

Trenutno berem Jadran Krt pije kapučino.
Pred kratkim prebrala še:
- Trije v postelji
- Zlikane gube, štrleči balkoni
- Dnevnik varuške
- Da Vincijeva šifra
- Očarljivi skupiski samomor
- Zajčje leto

LP

Teya -> kaj berete? (18.4.2005 18:35:01)

al1, a lahko poveš kaj več o "očarljivem skupinskem samomoru"......
že večkrat sem slišala za to bukvo, pa mi še ni uspelo do nje prist....

al1* -> kaj berete? (18.4.2005 18:44:20)

Avtor je Paasilinna. Je ena taka fina zgodba, vmes se narežiš, malo ti da tudi misliti. Prebrala sem tudi njegovo Zajčje leto (tudi priporočam), sedaj pa imam doma tudi Gozd obešenih lisic.

V glavnem - priporočam.

HuAnita -> kaj berete? (18.4.2005 20:18:01)

Paerl Buck: Dobra zemlja. Se pa potem žal sprašuješ, če so otroci res vredni vsega odrekanja, skrbi..., ker glavni lik dobi ob koncu kamen v hrbet. Zanimivo.

Anonimen -> kaj berete? (18.4.2005 21:15:51)

definitivno: Da Vincijeva šifra ali pa Zoe Valdes: Dala sem ti vse

kimi -> kaj berete? (19.4.2005 11:52:21)

Preberi tisto knjigo od karmen bin ladin ki govori o živlejnu v savdovski arabiji močno priporočam meni je bila zelo super

Anonimen -> kaj berete? (20.4.2005 15:42:39)

Meni pa je ful dobra avtorica Victoria Holt (skoraj prebrala vse njene knjige), Amanda Quick (če želiš veliko romantičnih ljubezni in strastni seks;)), Tami Hoag - Tiha voda:bravo:, Daniele Steel. Pa knjiga Trije v postelji je ful super, ravno pravšnja za novopečene mamice. Se kar poistovetiš z glavno osebo.

Veselo branje. Jaz bi tudi, pa nimam časa, ko pa ga imam malo, pa čepim na RR.:)-:)-:)-

Stran: [1]