Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:19:25
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi kam je pa Tally zginla??? ž njen je pršu domov a ti to že vse obvladaš kdaj kdo kako dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:19:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam, se grem mal k mojmu stiskat NOČKO
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:21:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer končno se enkrat utegnem oglasit - in kaj vidim? debato o kg!!!! še enkrat srečno vsem, ki se borite s kilogrami!!! vam nič ne zavidam no, pri nas nič novega še vedno se MATRAMO z GH - sploh ne bom več pisala o tem sicer pa iščemo varuško za Brino pod 400 EUR ni ničesar a mi ve katera povedat - a v jaslih res otroci ful zbolevajo en za drugim?? Oj oj, glede jasli bom rekla tako - zelo odvisno od otroka, eni poberejo vse, drugi ne zbolijo nikoli (govorim iz izkušenj). Sicer pa ti želim, da najdeš čimboljšo in čimugodnejšo varianto varstva za princesko. Podpišem. Tudi privat varstva če je še kak otrok je podobno sranje, če je mali_a podvržen zbolevanju. Ampak prerastejo tja do 3 leta v 90%, pol je pa OK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:21:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je tvoj tud tolk velik??? Ti pa mal preveč sprašuješ dans o cm Sam čakam, da jo prašaš za mere "prijatelja" to pa ne. sam jo sparšujem zato ker je sama full velika in je težko najdet tud deca tako velikega. ker jaz nisem tolk velka pa sva z iz oči v oči, pa mi gre včasih prov na k... ker ne morem imet kakih hudih štiklc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:21:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
tak sem si nabila nekaj postov, pa vsem nam skupaj tud kako stran pomagala zapolnit... Zdaj pa se poslavljam...grem počivat...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:21:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi kam je pa Tally zginla??? ž njen je pršu domov a ti to že vse obvladaš kdaj kdo kako dela no tolk pa že ne, sam je pa napisala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:22:35
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Nč, jz se poslavljam, se grem mal k mojmu stiskat NOČKO nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:22:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak sem si nabila nekaj postov, pa vsem nam skupaj tud kako stran pomagala zapolnit... Zdaj pa se poslavljam...grem počivat... Pridna si bila . Nočko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:22:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je tvoj tud tolk velik??? Ti pa mal preveč sprašuješ dans o cm Sam čakam, da jo prašaš za mere "prijatelja" to pa ne. sam jo sparšujem zato ker je sama full velika in je težko najdet tud deca tako velikega. ker jaz nisem tolk velka pa sva z iz oči v oči, pa mi gre včasih prov na k... ker ne morem imet kakih hudih štiklc Jaz pa nimam s tem problemov, ker je moj višji za 24 cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:23:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi kam je pa Tally zginla??? ž njen je pršu domov a ti to že vse obvladaš kdaj kdo kako dela no tolk pa že ne, sam je pa napisala a sem spregledala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:23:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je tvoj tud tolk velik??? Ti pa mal preveč sprašuješ dans o cm Sam čakam, da jo prašaš za mere "prijatelja" to pa ne. sam jo sparšujem zato ker je sama full velika in je težko najdet tud deca tako velikega. ker jaz nisem tolk velka pa sva z iz oči v oči, pa mi gre včasih prov na k... ker ne morem imet kakih hudih štiklc Jaz pa nimam s tem problemov, ker je moj višji za 24 cm no ja sej manše poberejo velikane pol pa nam nič ne ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:24:13
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer končno se enkrat utegnem oglasit - in kaj vidim? debato o kg!!!! še enkrat srečno vsem, ki se borite s kilogrami!!! vam nič ne zavidam no, pri nas nič novega še vedno se MATRAMO z GH - sploh ne bom več pisala o tem sicer pa iščemo varuško za Brino pod 400 EUR ni ničesar a mi ve katera povedat - a v jaslih res otroci ful zbolevajo en za drugim?? Oj oj, glede jasli bom rekla tako - zelo odvisno od otroka, eni poberejo vse, drugi ne zbolijo nikoli (govorim iz izkušenj). Sicer pa ti želim, da najdeš čimboljšo in čimugodnejšo varianto varstva za princesko. Podpišem. Tudi privat varstva če je še kak otrok je podobno sranje, če je mali_a podvržen zbolevanju. Ampak prerastejo tja do 3 leta v 90%, pol je pa OK Estrella kam boš pa ti dala Aljo???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:24:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tak sem si nabila nekaj postov, pa vsem nam skupaj tud kako stran pomagala zapolnit... Zdaj pa se poslavljam...grem počivat... nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:24:27
|
|
|
|
Anitka
|
Grem Gala dat spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:25:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem Gala dat spat nočka Gal pa ne se zbujat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:25:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer končno se enkrat utegnem oglasit - in kaj vidim? debato o kg!!!! še enkrat srečno vsem, ki se borite s kilogrami!!! vam nič ne zavidam no, pri nas nič novega še vedno se MATRAMO z GH - sploh ne bom več pisala o tem sicer pa iščemo varuško za Brino pod 400 EUR ni ničesar a mi ve katera povedat - a v jaslih res otroci ful zbolevajo en za drugim?? Oj oj, glede jasli bom rekla tako - zelo odvisno od otroka, eni poberejo vse, drugi ne zbolijo nikoli (govorim iz izkušenj). Sicer pa ti želim, da najdeš čimboljšo in čimugodnejšo varianto varstva za princesko. Podpišem. Tudi privat varstva če je še kak otrok je podobno sranje, če je mali_a podvržen zbolevanju. Ampak prerastejo tja do 3 leta v 90%, pol je pa OK Estrella kam boš pa ti dala Aljo??? V "kužno mesto", če jo bodo sprejeli, drgač pa privat, samo ne vem še kam. V marcu bom zvedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:26:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Eva pa šele pol ure nazaj. Se mi zdi, da vsak dan bolj dežura zvečer ss, obleko prodajam. Blazinica je bila samo izposojena. Upam, da tole v službi tvojga ne bo predolgo trajalo. Pri mojem pa delajo ko budale, pol pa plače ni Upam, da jo boš dobro prodala. Kolko veliko številko pa imaš? Jaz tudi upam, saj je ne prodajam prav drago Št. je 38-40 Upam, da jo boš kmalu prodala. No meni bi bila tako ali tako premajhna, pa definotivno pekratka, pri moji višini aja, nataša, lepa oblekca...ma ni po mojem okusu, oziroma to kaj si zamišljam...pa preglobok dekolte ma za mojo bogatijo... ful lepeslikice poroke... kje se pa da videt slikice obleke??? meni jih je na mail poslala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:26:23
|
|
|
|
tana7
|
hvala vam za odgovore o jaslih ne vem, kaj naj potem od septembra naprej...če slučajno takrat dobimo kako mesto v jaslih - a jo naj damo tja al še malo stisnemo z dnarčki, pa jo imamo še malo doma hec je, ker smo našli eno super gospo, ampak bi raje ona otroka, ki bi ga pazila dlje, ne samo do septembra, ker potem mora spet iskat drugega ful bi bli za to, da jo ona pazi..tudi še malo kasneje - ampak kako je to drago!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:26:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem Gala dat spat Videk se sedaj najbolj igra. Prej se je z atijem po telefonu pogovarjal, si slišal samo ata, ata. ata. ata,...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:26:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je tvoj tud tolk velik??? Ti pa mal preveč sprašuješ dans o cm Sam čakam, da jo prašaš za mere "prijatelja" to pa ne. sam jo sparšujem zato ker je sama full velika in je težko najdet tud deca tako velikega. ker jaz nisem tolk velka pa sva z iz oči v oči, pa mi gre včasih prov na k... ker ne morem imet kakih hudih štiklc Jaz pa nimam s tem problemov, ker je moj višji za 24 cm no ja sej manše poberejo velikane pol pa nam nič ne ostane Ja pol pa velikanke pobirate palčke Kolk si pa ti v cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:28:21
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Dober večer končno se enkrat utegnem oglasit - in kaj vidim? debato o kg!!!! še enkrat srečno vsem, ki se borite s kilogrami!!! vam nič ne zavidam no, pri nas nič novega še vedno se MATRAMO z GH - sploh ne bom več pisala o tem sicer pa iščemo varuško za Brino pod 400 EUR ni ničesar a mi ve katera povedat - a v jaslih res otroci ful zbolevajo en za drugim?? Oj oj, glede jasli bom rekla tako - zelo odvisno od otroka, eni poberejo vse, drugi ne zbolijo nikoli (govorim iz izkušenj). Sicer pa ti želim, da najdeš čimboljšo in čimugodnejšo varianto varstva za princesko. Podpišem. Tudi privat varstva če je še kak otrok je podobno sranje, če je mali_a podvržen zbolevanju. Ampak prerastejo tja do 3 leta v 90%, pol je pa OK Estrella kam boš pa ti dala Aljo??? V "kužno mesto", če jo bodo sprejeli, drgač pa privat, samo ne vem še kam. V marcu bom zvedla Ha ha, kužno mesto. Jaz v tem letu ne bom dobila jasli, če bom ga dala v privat varstvo, ga bom potem pustila tam, do septembra 2010.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:29:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem Gala dat spat Videk se sedaj najbolj igra. Prej se je z atijem po telefonu pogovarjal, si slišal samo ata, ata. ata. ata,... Ja po telefonu tud naša rada čveka Ampak cele dneve za mano puza in se mi dviguje ob nogi. Je že prav nadležna, tud ko je ata doma, samo za mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:29:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 hvala vam za odgovore o jaslih ne vem, kaj naj potem od septembra naprej...če slučajno takrat dobimo kako mesto v jaslih - a jo naj damo tja al še malo stisnemo z dnarčki, pa jo imamo še malo doma hec je, ker smo našli eno super gospo, ampak bi raje ona otroka, ki bi ga pazila dlje, ne samo do septembra, ker potem mora spet iskat drugega ful bi bli za to, da jo ona pazi..tudi še malo kasneje - ampak kako je to drago!!!!! To je problem, da ti ga ne vzamejo, če ga misliš dat septembra v jasli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:30:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Grem Gala dat spat Videk se sedaj najbolj igra. Prej se je z atijem po telefonu pogovarjal, si slišal samo ata, ata. ata. ata,... Ja po telefonu tud naša rada čveka Ampak cele dneve za mano puza in se mi dviguje ob nogi. Je že prav nadležna, tud ko je ata doma, samo za mami Če pa te ima najraje na svetu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 3.2.2009 22:31:51
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ss: a je tvoj tud tolk velik??? Ti pa mal preveč sprašuješ dans o cm Sam čakam, da jo prašaš za mere "prijatelja" to pa ne. sam jo sparšujem zato ker je sama full velika in je težko najdet tud deca tako velikega. ker jaz nisem tolk velka pa sva z iz oči v oči, pa mi gre včasih prov na k... ker ne morem imet kakih hudih štiklc Jaz pa nimam s tem problemov, ker je moj višji za 24 cm no ja sej manše poberejo velikane pol pa nam nič ne ostane Ja pol pa velikanke pobirate palčke Kolk si pa ti v cm to bi pa ti lahko vedla saj si me vidla , jaz sem že parkrat svojmu rekla da bi ga zavezala za dva auta in ga mal raztegnila sam kaki centimeter
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?