Srčekgirll -> RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) (3.2.2009 11:48:45)
|
- SPREMEMBA
Na uličnem vogalu stoji klošar, ki ima na prsih tablo z napisom: "Nem od rojstva." Dobrosrčna ženska, ki pride mimo, mu da nekaj denarja in ga hoče še malo potolažiti: "Nikar se ne žalostite preveč zaradi vaših težav! Še hujše bi bilo, če bi bili od rojstva slepi." "Imate prav! Ko sem bil slep so mi dajali gumbe!" - PRAVI ČAS
"Štiridesetletni elektromehanik se je znašel pri svetemu Petru. "Zakaj si me pa že poklical k sebi?" Sveti Peter je pogledal v črno knjigo in odgovoril: "Kako, že? Glede na delovne ure, ki si jih zaračunal strankam, si star že 110 let!" - PREPAD
"Katere države so na robu prepada?" "Hrvaška, Madžarska, Romunija, Bolgarija, Makedonija Albanija in Bosna in Hercegovina!" - JAGODE
Medved je odprl trgovino s perutnino in že prvi dan je v prodajalno vstopil zajček in rekel: "Medo, daj mi kilogram jagod!" "Nimam!" je odgovoril medved in zajček je odskakljal iz trgovine. Naslednji dan se je zajček vrnil in rekel: "Medo, daj mi kilogram jagod!" "Nimam!" je jezno zabrundal medved in zajček je zapustil trgovino. Naslednji dan se je spet vrnil: "Medo, daj mi kilogram jagod!" je rekel. "Če mi boš še kdaj težil z jagodami te bom pribil z žeblji na križ!" se je razjezil medved, zajček pa je zapustil trgovino. Naslednji dan je zajček spet vstopil v trgovino: "Medo, ali imaš žeblje?" je vprašal. "Nimam!" "Potem mi daj pa kilogram jagod!"
- ŽALUJOČI
"Zakaj pa jokaš, Tone?" "Ali nisi bral da je v Ameriki umrl neki milijarder?" "Saj vendar nisi bil v sorodu z njim!" "Saj ravno zato jokam." - SLAB MOŠKI
"S slabimi moškimi je tako kot s slabimi zobmi! Najbolje jih je vreči stran!" je rekla Barbara prijateljici Sonji. "Res je, toda manjka ti pa vseeno!" - ZARES
Borut je Ivanu premazal klofuto. "Si to storil zares ali za šalo?" vpraša Ivan. "Zares!" "Srečo imaš, saj pri teh stvareh ne poznam šale." - BIORITEM
Ti bioritem kaj nagaja, zdaj, ko smo spet premaknili urne kazalce? "Pa mi res. Prej mi je od pol šestih stal v postelji, zdaj pa mi stoji v avtobusu."
|
|
|
|