Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Punce jaz grem spat, sem že mal na en uč NOČKO VSEM!!!
nočko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
IZVIRNO SPOROČILO: kasso no in veste, kaj sem notri našla...20.000 SIT v eni kuverti. Pa nisem vedla, ali naj se zjokam, ali naj bom vesela. Namreč nimam pojma, zakaj je tisti denar sploh v tisti kuverti. Zdaj bom mogla pa v LJ na BS, da mi menjajo oz. se moram še pozanimat, koliko vzamejo provizije na drugih bankah.
jst bom jutri nesla kovance na Deželno banko, baje jih tam jemljejo brez provizije.. in super za 20 tisočakov, ko bi jst našla kej takega..
Sem pozabila povedat, da bom od sobote do srede brez , ker gre s tastom smučat v Italijo. Estrella, kdaj greš v soboto v LJ, ker bom dopoldne v vaših koncih (črni vrh) in bi mogoče lahko skočila do tebe na en kratek čvek.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
jst sem pa trenutno ful jezna sama na sebe.. je Nejc zjutraj lulal na svoj povšter, ker je plenica premočila, in sem pozabila preoblečt, zdej ga je pa moj dal gor spat..bogi revež
aja pa nočko vsem, grem še jst na kavč... no tole se še ni zgodilo da bi napisale 202. strani
< Sporočilo je popravil jana81 -- 12.2.2009 22:24:48 >
IZVIRNO SPOROČILO: kasso no in veste, kaj sem notri našla...20.000 SIT v eni kuverti. Pa nisem vedla, ali naj se zjokam, ali naj bom vesela. Namreč nimam pojma, zakaj je tisti denar sploh v tisti kuverti. Zdaj bom mogla pa v LJ na BS, da mi menjajo oz. se moram še pozanimat, koliko vzamejo provizije na drugih bankah.
jst bom jutri nesla kovance na Deželno banko, baje jih tam jemljejo brez provizije.. in super za 20 tisočakov, ko bi jst našla kej takega..
uh jaz bi jih bila tudi vesela
jst sem pa trenutno ful jezna sama na sebe.. je Nejc zjutraj lulal na svoj povšter, ker je plenica premočila, in sem pozabila preoblečt, zdej ga je pa moj dal gor spat..bogi revež
aja pa nočko vsem, grem še jst na kavč... no tole se še ni zgodilo da bi napisale 202. strani
Pa mu vzemi povšter.
Moje počutje je ok, le oči mi malo nagajajo, ne vem, ali je vneto, al kaj,...zjutraj je malo mrence gor, rdeče, ...no jutri bom zato malo manj na računalniku, pa bo bolje. Danes sem namreč cel dan visela gor, ampak ne na forumu
Ej, kako pa drugače počutje? Po zdravilu, mislim.
Zdravilo si dam v nedeljo zvečer, da kao ne bi čutila stranskih učinkov. nazadnje pa nisem hotela vzet nobenega lekadola, da vidim, kakšni so stranski učinki. No in celo noč so me zelo bolele kosti, v nogah, pa hrbtu, treslo me je...v po dopoldne sem se slabo počutila, kot da imam visoko vročino, a je bila le 36,8 (normalno imam od 35,0 do 35,5), tako, da sem popoldne vzela en lekadol in je bilo precej bolje. Nič ni pretirano hudega, samo bom raje jemala eno tabletko že pred injiciranjem, da bom lahko spala