jana81 -> RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) (12.2.2009 15:12:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse. Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj doseže[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image] Meni so pomagale Jako pristavit v porodni, za previjanje pa so rekle da naj gledam in zraven je razlagala. Tudi pri Maji mi je razlagala kako se previja, pristavit pa mi niso pomagale, ker mi ni bilo treba. Sem jo sama porihtala. Soseda je rabila pomoč pa so ji brez težav pomagale. So pa tudi v MB kakšne cvetke, ki ne bi smele delat z ljudmi. Na žalost je v vsakem poklicu nekdo, ki ga ne bi smel opravljat. tudi za Celje imam same pohvale..meni je bilo vse omogočeno, tudi pri porodu.Še moj je lahk bil praktično cel dan pri meni.
|
|
|
|