najci -> RE: Ponovno noseča (17.12.2009 23:47:17)
|
Mislim, da je čas, da malce osvežimo tole temo. A se strinjate? No, jaz se lahko končno sproščeno vpišem tukaj: Noseča sem. Ja, čisto zares! In noseča sem že nekaj mesecev, v bistvu že pol leta! [sm=smiley1.gif] Ratalo je namreč čisto spontano, nepričakovano, med zadnjimi popravki za mojo magistrsko, tako da tudi datuma moje ZM ne vem! Samo nekam čudno dolgo je ni bilo in postajalo mi je slabo... Prve tri mesece sem živela čisto normalno in si govorila, da kar bo, pač bo. Potem pa se je začelo. Od 6.10., ko so mi naredili preventivno cirklažo v 16.tednu, je kavč moj najboljši prijatelj in ves čas ležim. Vseeno so mi že na morfologiji v 22.t ugotovili, da se pod cirklažo že odpiram in kolikor drži, drži cirklaža. Toda ta teden imam same dobre novice. Že od 14.t nosečnosti naprej mi govorijo, da je otroček večji za 12 dni in ta teden so to z vsemi grafi potrdili na spremljanju UZ, tako da sem noseča že polnih 27tednov, kar je super! Tamali ima že več kot 1000g! In ja, Vesna bo dobila bratca! Dobila sem tudi dexametazon za hitrejši razvoj pljučk, če bi slučajno zdaj rodila v treh tednih, potem bo pa tako že 30 tednov, da več ni panike. V bistvu se mi zdi, da sem šele ta teden postala zares noseča in se ful veselim! Zdaj sem končno mirna in z veseljem delim tole novičko z vami... No, pa da vidimo, kako daleč bomo prišli...
|
|
|
|