*raci*
|
Živjo! No, naj povem, kako je blo na prvem pregledu. Naša pikica je velika že 13mm se pravi, da sem nekje v 6.-7. tednu. Pri naslednjem pregledu, ki ga imam 05.03, bova bolj natančno dorekle kje sem. Mi je pa za pdp izračunala 30.09. Ampak, jaz ostanem kar pr vas Dobila sem tudi že prvo slikico in vidla kako utripa, je bla pa res divja Za naslednjič prinesem DVD in jo bova posnele. Drugač sem pa dobila Buscopan tablete proti krčem, saj me zadnje 3-4 dni kar pošteno špika v sp. delu trebuha. Morem it tud na pregeld krvi, ker sem RH neg. Drugače mi je še vedno slabo, kot pri norcih. Mam pa tud en drug problem, pa ne vem kako naj se se z njim spopadem. Naj prej povem, da nisem paničar niti komplikator, ampak .... KOt veste sem prvo nosečnost končala v 26. tednu z CR, cela nosečnost je bla o.k., kar en dan me je močno špiknlo in izgleda, da mi je popusti čep(tega takrat nisem vedla). No, šla sem tako k moji G na pregled, ki je potrdila, da sem odprta 3-4 cm in me takoj napotila v porodnišnico. Po 3 dneh ležanja v porodni sobi in treh ustavljeni porodih sem začela močno krvavet in izvedli so ugentni CR, saj sva ble obe s hčerkico življensko ogroženi. Kar sva z mojim preživljala tiste tri mesce na intenzivni niti ne bom razlagala, ker je prehudo. Gre pa za sledeče. Za drugo nosečnost sem kar dolgo zbirala pogum. IN se tud nekeko prepričala, da bom šla v ambulanto za rizične nosečnosti ter da mi bodo naredili cerklažo. No in včerj na pregledu jaz to moji g povem in mi pravi, da ni potrebe, da me bo dobro spremljala, da če bo potrebno, me bo napotila takrat, ko bo kaj nakzovalo, da cerklaž pa sploh več ne delajo. Jaz sem okamenela. Kaj zdaj, moji plani so bli drugačni???!!! Je rekla naj se ne sekiram in uživam v nosečnosti, da je zaenkrat vse o.k., MV dolg 33 mm, vse tako kot treba. Da če bo do česa pršlo, da se da rešit z zdravili in strogim ležanjem. Ne vem, no.... kaj naj nardim, po eni strani ji dam prov, po drugi pa, kaj pa če,.... Cerklaže pa ne morem zahtevat. Rekla mi je tudi, da lahko poiščem drugo mnenje, pa sej vem, da lahko. Joj, rada bi samo preživela lepo nosečnost brez nepotrebne panike. Mater sem se razpisala, ampak morem slišat kaj ve menite. Pa prosim, ne mi takoj rečt poišč si drugo G, ti imaš prov. Ali imam res?? A me razumete, ne bi rada po nepotrebnem paničarla, lahko pa da bo zdaj vse o.k. lp
|