Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 13:24:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes bi morala it z Davidom na dnevni sprejem v bolnico, pa so naju poslali domov, ker nimajo prostora. :grrr: Ponovno morava prit jutri zjutraj. Res sem jezna, ker sploh nihče ni imel zapisano, da prideva. Malega sem tovorla sem in tja kot neka mula, nisem šla z vozičkom, ker nisem vedela, kje bi ga lahko pustila, pa še parkirala sem precej daleč vstran. Srčno upam, da se jutri ne bo zgodba ponovila... če pa naju bodo spet poslali domov, potem pa se bom razp...., čeprav sem miroljubna oseba, zdaj se gre za mojega otroka! Hvala vsem za pozitivne misli in privatna sporočila, ki mi jih pošiljate. Res sem jih vesela!
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 13:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
O, ti drekec! Pa tako sem upala, da bo vse to čimprej za vama. Ti presneti cepci! Če se slučajno jutri zgodba ponovi, res kar malo zaropotaj! Edino ti se lahko postaviš zase in za svojega otroka! Še naprej bodi korajžna in močna, jaz pa bom ful-ful mislila na vaju! Pozdravčke, Nojči:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 13:43:27
|
|
|
|
spacey
|
Joj to pa je res zoprna stvar in kako lahko ne vejo, da je nekdo naročen?! :zmeden: Skutica stiskamo pestke in tačke, da vas bodo jutri sprejeli in delali z vami čimlepše. :miska: Držta se... Lep dan; P&L&A
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 13:44:41
|
|
|
|
Maxica
|
:grrr::grrr::grrr:za te nevestneže!!! Upam, da bosta čimprej in čimbolje opravila to.:rozica:
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 14:04:15
|
|
|
|
Blink1
|
Joj...jaz pa sem mislila, da je že vse za vama:(:( Držita se:)
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 14:30:10
|
|
|
|
Pupica
|
Ajoj...pa saj ni res pa je:( Skutica, čimbolje opravita:rozica::rozica::rozica:Če se kje zatakne, pa moraš res zaropotati:hudicek:
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 18:29:25
|
|
|
|
Soncnica
|
Hoj! Čisto razumem tvojo jezo. Upam, da se bodo jutri odlično izkazali in tako popravili današnji vtis. Oba Z Jašo drživa pesti, da bosto opravili O.K.!!!!! Lp Sončnica&Jaša
|
|
|
|
Poslali so naju domov... 18.4.2005 18:44:10
|
|
|
|
puncica
|
Ja groza no, a kr domov so vaju poslal zarad placa, joj no tud jst bi verjetno mal penla. Držim pesti da bo jutri bolje in da končno ugotovite kaj je narobe z malim Davidom. Držimo pesti:bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?